Διεύθυνση
Αθηνών και Τριγλίας (Παλαιό Τεχνικό Λύκειο Ραφήνας) 19009 Ραφήνα
Επικοινωνία

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Πυξίδα απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την προσωπική ανάπτυξη, την κοινωνική προσφορά και τη ζωή στη φύση. Κάθε θεματική του ενότητα είναι εμπλουτισμένη με συμβουλές, έρευνες, ιδέες, γεγονότα και προτάσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων. Θα είναι η μηνιαία σαςπαρέα, η οποία θα σας κρατά συντροφιά και θα σας προσφέρει έμπνευση μέσα από τα άρθρα και τις συνεντεύξεις της. Κάθε τεύχος περιέχει ενημέρωση που είναι άμεσα προσαρμοσμένη στη σημερινή εποχή και πραγματικότητα. Ακόμα, θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Τοπικού Τμήματος Ραφήνας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, καθώς και άλλων εθελοντικών οργανώσεων.

Έκδοση

Το περιοδικό συντάσσεται και εκδίδεται μηνιαίως από την εκδοτική ομάδα του 1ου Πληρώματος Ναυτοδηγών Ραφήνας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ).

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη:

  • Τον Ανδρέα Βασιλόπουλο, πρόεδρο του Ομίλου AVMap για την αμέριστη υποστήριξη στις δράσεις μας.
  • Το τηλεοπτικό διαδικτυακό κανάλι ONCAMERA.GR για τη φιλοξενία
  • To IRAFINA.GR, χορηγό επικοινωνίας

Επικοινωνία

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε ανάγκη επικοινωνίας προκύψει, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα τεύχη μας

Τεύχος #1

Please publish modules in offcanvas position.