Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστα Σκρέκα

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 18:54
Κατηγορία Δήμος Διονύσου
Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστα Σκρέκα
|| || ||

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κώστα Σκρέκα συναντήθηκε την Πέμπτη 1 Απριλίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, με κύρια θέματα το οικιστικό ζήτημα αλλά και το ζήτημα της υπογειοποίησης των καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο Δήμαρχος ζήτησε μεταξύ άλλων από τον Υπουργό να προηγηθεί η επίλυση του οικιστικού ζητήματος που ταλανίζει το Δήμο Διονύσου, και στη συνέχεια να ακολουθήσει η τακτοποίηση του δασικού προβλήματος μέσω των Τοπικών Χωρικών Σχεδίων.

Ακόμη ο κ.Καλαφατέλης ευχαρίστησε τον κ.Σκρέκα για την απόφαση που έλαβε σχετικά με την υπογειοποίηση των καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΔΔΗΕ, επισημαίνοντας την ανάγκη επίσπευσης του έργου ειδικά για το Δήμο Διονύσου, στο πλαίσιο της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής αλλά και της αποφυγής στο μέλλον καταστροφικών συνεπειών, όπως αυτές που σημειώθηκαν στο πλαίσιο της πρόσφατης Θεομηνίας.

Ο κ.Σκρέκας διαβεβαίωσε από την πλευρά του τον κ.Καλαφατέλη για την επιθυμία του να συνεχιστεί η συνεργασία τους και υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει θετική έκβαση στα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.