«Υιοθετώ μια πινακίδα, φροντίζω τη γειτονιά μου»: Δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου για παιδιά και εφήβους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος!

Σάββατο, 22 Μαϊος 2021 08:28
Κατηγορία Δήμος Διονύσου
«Υιοθετώ μια πινακίδα, φροντίζω τη γειτονιά μου»: Δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου για παιδιά και εφήβους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος!
|| || ||

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με μια δράση για παιδιά και εφήβους - Διαβάστε την ενημέρωση του Δήμου: 

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Βιβλιοθήκης μας,

5 Ιουνίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και η Βιβλιοθήκη μας θα την γιορτάσει με μια δράση καθαριότητας για παιδιά και εφήβους! Από σήμερα και μέχρι το Σάββατο 5 Ιουνίου καλούμε μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων των σχολείων του Δήμου μας (δημόσιων και ιδιωτικών) να πάρουν μέρος στην περιβαλλοντική δράση:
«Υιοθετώ μια πινακίδα, φροντίζω τη γειτονιά μου»

Αγαπητά παιδιά, η συμμετοχή είναι απλή: Διαλέξτε μια οδική πινακίδα που θέλει φροντίδα (είναι μουτζουρωμένη ή/και έχει κολλημένα αυτοκόλλητα), φωτογραφίστε τη, μετά αναλάβετε δράση ώστε να έρθει όσο γίνεται στην αρχική της κατάσταση, δηλαδή καθαρή!!! (για τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε σφουγγαράκι κουζίνας και υγρό πιάτων ή υγρό για τα τζάμια), και φωτογραφίστε τη ξανά! (Αν η πινακίδα χρειάζεται και επισκευή ενημερώνουμε τον Δήμο ή τη Βιβλιοθήκη).

Στείλτε τις 2 φωτογραφίες (πριν και μετά) σε ένα από τα e-mail της Βιβλιοθήκης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μαζί με τις παρακάτω πληροφορίες:

• Όνομα μαθητή/μαθήτριας, σχολείο, τάξη.
• Όνομα γονιού (Απαραίτητο και για συναίνεση και για βοήθεια των παιδιών στη δράση )
• Τοποθεσία ταμπέλας/πινακίδας
Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στη σελίδα της Βιβλιοθήκης στο facebook.
(Παρακαλούμε δηλώσετε στο μέηλ σας ποια από τα στοιχεία σας θέλετε να συνοδεύουν τις αναρτήσεις: Για παράδειγμα: Ο Γιώργος, μαθητής σχολείου της Άνοιξης υιοθέτησε την πινακίδα στην συμβολή των οδών Α + Β... ή η Μαρία Τάδε, μαθήτρια της Α' Δημοτικού του 1ου Δημοτικού Διονύσου, υιοθέτησε την πινακίδα στην οδό... τη βοήθησε η μαμά της κα Τάδε... )
Όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα λάβουν έπαινο συμμετοχής από τη Βιβλιοθήκη και θα κληρωθούν 5 συμμετέχοντες οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα βιβλίο.
Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στη Βιβλιοθήκη και θα βγει ανακοίνωση για το πότε θα παραδοθούν οι έπαινοι και τα βιβλία των νικητών.
Η Βιβλιοθήκη μας υιοθέτησε την πινακίδα στην συμβολή των οδών Πλαστήρα και Αγίου Γεωργίου, στο Διόνυσο (δείτε φωτό). Και η υιοθεσία αυτή δεν θα λήξει στις 5 Ιουνίου... Ευχόμαστε ούτε η δικιά σας να λήξει με το τέλος της δράσης αλλά να συνεχίσετε να προστατεύετε την πινακίδα σας και στο μέλλον! Ας συμβάλλουμε όλοι στην διατήρηση της καθαριότητας της γειτονιάς μας!

Γιορτάστε μαζί μας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος!
Ζήστε τη χαρά της δράσης και του αποτελέσματός της με την συμμετοχή σας!
Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας!!!

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.