Με επισημότητα και μέτρα προστασίας ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Ζεφύρι

Με κάθε επισημότητα και με αυστηρά μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, τελέστηκε σήμερα, 6 Ιανουαρίου 2022, εορτή των Φώτων, ο αγιασμός των υδάτων στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού.

Read more

Αναβάλλεται λόγω κρούσματος covid η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Φυλής

Αναβάλλεται λόγω κρούσματος covid η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Φυλής, της τάξης πιάνου της καθηγήτριας Ρούλας Λεβαντή.

Read more

Επισκευάζονται 711 δρόμοι στη Φυλή, το Ζεφύρι και την Χασιά, έκτασης 152 χιλιομέτρων

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για τον Δήμο Φυλής από το Ελεγκτικό Συνέδριο που ενέκρινε τη Σύμβαση για το έργο της επισκευής και ανακατασκευής  του οδικού δικτύου του Δήμου Φυλής.

Read more

Ζεφύρι – Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ είναι σε εξέλιξη στο Ζεφύρι μετά τα βίντεο με τα όπλα και τους πυροβολισμούς που προκάλεσαν σάλο. Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η Αστυνομία προχώρησε στην επιχείρηση, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι έχει βρεθεί.

Read more

Εκστρατεία Ενημέρωσης «Street Work» για τον Εμβολιασμό και τις παροχές των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Φυλής

Πετυχημένη Εκστρατεία Ενημέρωσης «Street Work» για τον Εμβολιασμό και τις παροχές των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Φυλής

Read more

Ο συγγραφέας του μυθιστορήματος “Σασμός” Σπύρος Πετρουλάκης στο Ζεφύρι

Η παρουσία του συγγραφέα του μυθιστορήματος “Σασμός” Σπύρου Πετρουλάκη, σε γνωστό βιβλιοπωλείο του Ζεφυρίου το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου 2021, δεν πέρασε απαρατήρητη από το Δήμο Φυλής.

Read more

Συνάντηση εργασίας Θανάση Σχίζα με Νίκο Λιόση για το Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος 2022

Τα 58 έργα που υλοποιεί ή δρομολογεί η Διοίκηση του Χρήστου Παππού στο Δήμο Φυλής και περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου για το έτος 2022, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση εργασίας που είχαν το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου 2021, ο Αντιδήμαρχος

Read more