Δωρεάν rapid tests στον Μαραθώνα την Τρίτη 20 Ιουλίου

Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 14:39
Δωρεάν rapid tests στον Μαραθώνα την Τρίτη 20 Ιουλίου
|| || ||

Λόγω της  αυξητικής τάσης των θετικών κρουσμάτων σε όλη τη χώρα ο Δήμος Μαραθώνος πραγματοποιεί για 6ηφορά δωρεάν διενέργεια rapid test για δημότες και επισκέπτες.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου Δήμου Μαραθώνος:

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 20 Ιουλίου έξω από το Δημοτικό Κατάστημα της Κοινότητας Μαραθώνος, (οδός Οινόης 6) και θα διαρκέσει από τις 8.00 ως τη 13.00, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥΥ.

Οι  θετικοί στον ιό θα ειδοποιηθούν άμεσα τηλεφωνικά και θα λάβουν σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥΥ ενώ οι αρνητικοί θα ειδοποιηθούν εντός της ημέρας με μήνυμα.

Απαραίτητα:

-Αστυνομική ταυτότητα

-Αριθμός ΑΜΚΑ

Να τονίσουμε ότι σε διάστημα 6 μηνών ο Δήμος Μαραθώνος,  με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες του,  πραγματοποίησε ήδη 5 διενέργειες δωρεάν rapid test σε όλες τις Δημοτικές  Κοινότητές, ενεργώντας συστηματικά και προληπτικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας, παρόλο που δεν ανήκουμε στους «κόκκινους Δήμους» και παρουσιάζουμε χαμηλούς αριθμούς κρουσμάτων.

Ωστόσο, επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση, όλοι μας εμβολιασμένοι ή μη, οφείλουμε να εξεταζόμαστε συχνά και να μην επαναπαυόμαστε.

Για μια ακόμη φορά εφιστούμε την προσοχή σε όλους: Συνεχίζουμε να φοράμε μάσκες και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και προστασίας σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να είμαστε ασφαλείς.

 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.