Δήμος Μαραθώνος:Δωρεά 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών από τον Δημήτρη Κυριακίδη

Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 08:20
Δήμος Μαραθώνος:Δωρεά 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών από τον Δημήτρη Κυριακίδη
|| || ||

Ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης δείχνει εμπράκτως, τη βαθιά του αγάπη για τον Μαραθώνα.

Για μία ακόμα φορά, ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης (γιος του αείμνηστου μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη) δείχνει εμπράκτως, τη βαθιά του αγάπη για τον Μαραθώνα, ακολουθώντας πιστά τα βήματα και τις τακτικές του πατέρα του, ο οποίος είχε λάμψει παγκοσμίως, με την τεράστια διάκρισή του, κατακτώντας την πρώτη θέση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946 και είχε, επίσης, μέσα στην καρδιά του, τον ιστορικό Δήμο μας
.
Δέκα (10) φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptop) δώρισε ο κ. Δημήτρης Κυριακίδης στον Δήμο Μαραθώνος, δωρεά που θα βοηθήσει αισθητά, τις Υπηρεσίες του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, ο οποίος δεν κρύβει την εκτίμηση και τον σεβασμό του, στο πρόσωπο του κ. Δημήτρη Κυριακίδη, τόνισε:

«Ο Δημήτρης Κυριακίδης ανήκει στην κατηγορία των συμπολιτών μας, οι οποίοι τιμούν και νοιάζονται για τον τόπο μας, αποδεικνύοντας αυτήν του την αγάπη με πράξεις κι ενέργειες. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε να είναι καλά και να συνεχίσει το σημαντικό έργο που προσφέρει, συμβάλλοντας στις διοργανώσεις των μαραθωνίων δρόμων ανά τον κόσμο και διαφημίζοντας με κάθε τρόπο, τον Δήμο μας».

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.