Δ. Μαραθώνος: Διευκόλυνση στο Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο «ΜΑΤΙ 2020»

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 12:43
Δ. Μαραθώνος: Διευκόλυνση στο Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο «ΜΑΤΙ 2020»
|| || ||

Σε επικοινωνία με το υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας ήρθε ο δήμος Μαραθώνα, προκειμένου να διευκολύνει το έργο του υπουργείου σχετικά με το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο «ΜΑΤΙ 2020».

Ο Δήμος Μαραθώνος, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που προκύπτουν για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας του Ματιού, στην προσπάθειά τους να κάνουν χρήση της εφαρμογής επικοινωνίας με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, αναφορικά με τη Δημόσια Διαβούλευση για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο «ΜΑΤΙ 2020», σας ενημερώνει ότι: οιεσδήποτε απορίες, ερωτήματα κ,λπ. μπορείτε στο εξής, να τα στέλνετε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στη συνέχεια οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνος θα τα διαβιβάζουν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Με σεβασμό και κατανόηση απέναντι στους πυρόπληκτους, αλλά και σε όλους τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας, ο Δήμος Μαραθώνος παρέχει αυτή τη δυνατότητα προκειμένου για τη διευκόλυνση, τη συντομότερη πρόσβαση και την αμεσότερη επικοινωνία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, αντί της δαιδαλώδους προηγούμενης διαδικασίας, όπως δημοσιεύτηκε.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Μαραθώνος αναλαμβάνουν να διοχετεύουν στους συμπολίτες μας που θα έχουν υποβάλλει ερωτήματα, τις σχετικές απαντήσεις του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.