Πλειστηριασμοί: Στον «αέρα» το θέμα μέχρι να ανοίξουν τα δικαστήρια •• Οδηγός καλής ζωής: Ο χρόνιος πόνος και η αντιμετώπισή του •• Φαίη Κοκκινοπούλου για Κιμούλη: «Με τη Ζέτα» ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους •• Σήμερα στις 18.00 στο On Camera: Επιχειρείν στην Πράξη •• Αθλητική Ένωση Πικερμίου: Πρόκληση για τη πρώτη Γενική Συνέλευση 2021 •• Τα ματς της Πέμπτης - Τι δείχνει η τηλεόραση •• Παναγιώτης Καλφαντής: Τοποθέτηση ψηφιακών υδρομέτρων στην Καλλιτεχνούπολη •• Αυτή είναι η ελληνίδα ερευνήτρια που πολεμά το Αλτσχάιμερ •• Ο Ολυμπιακός τους «γκρέμισε» με κόντρες – φαρμάκι •• Σύμφωνα με την μελέτη: Δράσεις / υπηρεσίες προστασίας πολεοδομικών τετραγώνων από πλημμύρες του ρέματος Ραφήνας  - Πρόσκληση Ανάρτησης •• Κικίλιας για συλλαλητήρια : Η Αττική έχει επιβαρυνθεί επιδημιολογικά, δείξτε υπευθυνότητα •• «Ποτέ ξανά!» – Η Θεσσαλονίκη τιμά τη μνήμη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων •• Σε επιφυλακή για το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια •• Χριστόδουλος: Ο Αρχιεπίσκοπος που άγγιξε τις καρδιές των ανθρώπων •• Παραιτήθηκε ο Αριστείδης Αδαμόπουλος από το Ναυτικό Όμιλο Ραφήνας ''Αλκυών'' •• Η Περιφέρεια Αττικής δώρισε στο κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Παπάγου - Χολαργού φάρμακα πρώτης ανάγκης •• Συνταξιούχοι: Αυτές οι 23 κατηγορίες ασφαλισμένων βγαίνουν νωρίτερα στη σύνταξη •• Tροχαίο χτες στην Αρτέμιδα με τραυματία πρώην δήμαρχο •• Σεξουαλική παρενόχληση: Νέα καταγγελία από παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας •• Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο – Ποια θέματα βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα

Δ.Μαραθώνα: Ανακοίνωση του 7ου Ημιμαραθωνίου που θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Ο Δήμος Μαραθώνος (Γραφείο Αθλητισμού) και η Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνος (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.), σε συνεργασία με τους Συλλόγους Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και Α.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, τους ΣΔΥ ΑΠΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ και ΑΠΣ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ και υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & του ΣΕΓΑΣ, ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 7ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου (21.098μ.) στο Δήμο του Μαραθώνα, καθώς και τους παράλληλους αγώνες 5χλμ. και 1,5χλμ.

Ο 7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 με εκκίνηση στις 9 το πρωί από την Αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου και τερματισμό στο Μάτι. Θα καλύψει δηλαδή μεγάλο μέρος της Αυθεντικής Μαραθώνιας Διαδρομής.

Οι παράλληλοι αγώνες (5 & 1,5 χλμ.) θα ξεκινήσουν και θα καταλήξουν στην Αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Δρόμου.

Δρομείς αλλά και εθελοντές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές τους και να λάβουν τις απαραίτητες πληροφορίες, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα (marathonhalfmarathon.gr).

7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα - Δώσε πνοή και ελπίδα!