Δήμος Μαραθώνα – Κ.Ε.Δ.ΜΑ: Διοργάνωση Φεστιβάλ Μαραθώνα

||

Παρά τις αντίξοες συνθήκες, τις οποίες όλοι βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας φέτος ο δήμος Μαραθώνα σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.ΜΑ διοργανώνουν το φεστιβάλ Μαραθώνα.

Μέσα σε αυτές τις δυσκολίες η Δημοτική Αρχή Μαραθώνα, η Κοινωφελής Επιχείρηση καταβάλαμε κάθε προσπάθεια και συνθέσαμε ένα πολιτιστικό πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στο να σας ψυχαγωγήσει και να κάνει τα καλοκαιρινά σας βράδια λίγο διαφορετικά. Πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας για την ασφάλεια όλων μας.

Οι προθέσεις και οι στόχοι μας είναι να αναδείξουμε τις καλλιτεχνικές δυνάμεις της περιοχής, σε συνδυασμό με τα δόκιμα σχήματα και τις καλλιτεχνικές μονάδες του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου.

Στην προσπάθειά αυτή επιδιώξαμε να συμμετάσχουν και να συνεργαστούν, άλλοτε ως σύμβουλοι και άλλοτε ως αρωγοί, οι δημότες, οι καλλιτέχνες που ζουν δίπλα μας, αλλά
και οι Σύλλογοί, τα Σωματεία και οι Φορείς που εσείς έχετε δημιουργήσει.

Σκοπός μας είναι η επέκταση αυτής της συνεργασίας

Τι περισσότερο πολύτιμο από τη δημιουργία ενός «τόπου» ανοιχτού στην έκφραση, ενός «τόπου» συνάντησης ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας που θα συμμετέχουν στη Μεγάλη Γιορτή!
Αυτήν την αγωνία του «ενός» που επιχειρούμε να αναπλάσουμε σε συνεύρεση της «κοινότητας», απεικονίζει και το εξώφυλλο του προγράμματος που έχετε στα χέρια σας.

Θα κριθούμε από το αποτέλεσμα, τη δική σας συμμετοχή και τις δικές σας δημιουργικές προτάσεις για να συνεχίσουμε.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο που μας περιέβαλε με την εμπιστοσύνη του, τους πολύτιμους συνεργάτες μου, αλλά κυρίως εσάς που αγκαλιάζετε τις εκδηλώσεις μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΡΑΘΩΝΑ_2020.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *