Συνάντηση Υφ. Αθλητισμού με Δήμαρχο Μαραθώνα - Αναβαθμίζεται ο Ημιμαραθώνιος

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 16:27
Συνάντηση Υφ. Αθλητισμού με Δήμαρχο Μαραθώνα - Αναβαθμίζεται ο Ημιμαραθώνιος
|| || ||

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Μπούσουλα.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού & Πολιτισμού υποσχέθηκε στον Δήμαρχο Μαραθώνος ότι θα δώσει το παρών στην τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2020 στον Μαραθώνα, με αφορμή τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «TOKYO 2020» από τον Δήμο Μαραθώνος.

Ο Ημιμαραθώνιος του Μαραθώνα που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, πλέον θα τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μετά την αποδοχή του Υφυπουργού Αθλητισμού & Πολιτισμού στο αίτημα του Δήμαρχου Μαραθώνος.

Παράλληλα, δόθηκαν σαφείς δεσμεύσεις για ένταξη του Δήμου Μαραθώνος σε προγράμματα Σχολικού Αθλητισμού, καθώς και για εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για έργα βελτίωσης και ανάπλασης των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνάντηση, αλλά και γενικότερα τη συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού & Πολιτισμού και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υφυπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τη θετική και ουσιαστική ανταπόκριση στα αιτήματα του Δήμου μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.