Με τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαραθώνα

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 21:16
Με τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαραθώνα
|| || ||

Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, είχε στις 21 Φεβρουαρίου 2020 ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Στη συνάντηση, παρόντες για το ΔΕΔΔΗΕ ήταν: ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Μάνος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ηλίας Παδουβάς, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου κ. Ηρακλής Μενεγάτος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής κ. Νικόλαος Τσιρλής και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μαρκοπούλου κ. Γεώργιος Κότσαλος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκ νέου τα σοβαρά ζητήματα της περιοχής τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του ΔΕΔΔΗΕ όπου σημειώθηκε σημαντική πρόοδος και τα οποία αφορούν:

1. Το έργο της υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ, το οποίο προχωρά τόσο στην Νέα Μάκρη, όπου οι μελέτες είναι ήδη έτοιμες, όσο και στην Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου για την αισθητική αναβάθμιση αυτών των περιοχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεσμεύτηκε να αναλάβει το 50% των εξόδων της υπογειοποίησης.

2. Την επέκταση του δημοτικού φωτισμού και στις εκτός σχεδίου περιοχές του Δήμου Μαραθώνος.

3. Τη δέσμευση της διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων στον δημοτικό φωτισμό που προκλήθηκαν εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

4. Τη παραμονή του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Νέα Μάκρη, την οποία ζήτησε ο Δήμαρχος Μαραθώνος

«Είμαστε σε διαρκή επαφή με την Εταιρεία και κρίνοντας από τη θετική ανταπόκριση των αιτημάτων μας, αλλά και τη στήριξη της προσπάθειάς μας ως Δημοτική Αρχή, αισιοδοξούμε ότι θα λυθούν πολλά από τα χρόνια προβλήματα του τόπου μας. Να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ ευελπιστώντας σε συνέχεια της αγαστής κι εποικοδομητικής συνεργασίας μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.