Ευχαριστήριο μήνυμα από το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα προς το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά - Προβαλίνθου

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 12:27
Ευχαριστήριο μήνυμα από το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα προς το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά - Προβαλίνθου
|| || ||

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση του Φιλοζωικού Σωματείου που δημοσιεύτηκε στα social media

Η ισχύς εν τη ενώσει.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή του Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου , κ. Δαμιανόγλου Κυριάκο καθώς και τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του σωματείου μας, δωρίζοντας 80 κιλά τροφές για τα αδέσποτα σκυλάκια του δήμου Μαραθώνα. Εκείνα που με αυτές τις καιρικές συνθήκες πασχίζουν να επιβιώσουν στο δρόμο.
Νοιώθουμε ευγνωμοσύνη που ένας οργανισμός σαν κι αυτόν βρίσκεται κοντά μας, υποστηρίζει το έργο μας και ταυτόχρονα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κάθε φορά που θα χρειαστεί.
Πράξεις σαν κι αυτές φανερώνουν πως όλοι οι εθελοντές στον κόσμο έχουμε το ίδιο κίνητρο. Να προσφέρουμε ανιδιοτελώς όπου υπάρχει ανάγκη, να νοιώθουμε την ευθύνη και το χρέος να κάνουμε ότι μπορούμε για να σωθεί μια ζωή, να βοηθάμε να σταματήσει ένα κακό και με την μεταξύ μας συνεργασία να καλλιεργούμε συναισθήματα αγάπης κι αλληλεγγύης.
Σας ευχαριστούμε!

 

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Ν. Βουτζά -Προβαλίνθου: Συγκίνηση προκάλεσε η ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ του ΠΥΣΕΘ που βοήθησαν το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθωνα για τις άμεσες ανάγκες του στην σίτιση των ζώων που περιθάλπει.
''Όσο μπορούμε και μας επιτρέπουν οι δυνάμεις μας θα είμαστε διπλα σας''.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα