Το ίδρυμα Παμμακάριστος στηρίζει το ΝΠΔΔ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ και τις ευπαθείς ομάδες

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 15:55
Το ίδρυμα Παμμακάριστος στηρίζει το ΝΠΔΔ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ και τις ευπαθείς ομάδες
|| || ||

Το Ίδρυμα για το παιδί «Η Παμμακάριστος» στηρίζει τις δράσεις του Δήμου Μαραθώνος και του ΝΠΔΔ «Τετράπολις», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Αναλυτικά αναφέρει:

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» υλοποιεί αδιάλειπτα επί 65 χρόνια, φιλανθρωπικό και προνοιακό έργο για παιδιά και νέους με αυτισμό και νοητική αναπηρία, που αφορά τη φροντίδα και την εκπαίδευσή τους σε δεξιότητες, απαραίτητες για την ένταξή τους και την ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνική ζωή.

Το Ίδρυμα έχει δημιουργήσει το δικό του μητρώο απόρων & ευάλωτων συμπολιτών μας, καθώς μετά τη καταστροφική πυρκαγιά του 2018 στην περιοχή αναδύθηκε ένα σημαντικό κοινωνικό έλλειμμα. Την περίοδο εκείνη ήταν παρών από την πρώτη στιγμή και με την συνεργασία της Κάριτας Ελλάς συνέβαλε στην στήριξη όλων των συμπολιτών μας που είχαν πληγεί, παρασκευάζοντας έως και 900 μερίδες ημερησίως για την σίτιση των πληγέντων.

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» είναι για άλλη μια φορά δίπλα στην κοινωνία του Δήμου Μαραθώνος στηρίζοντας όλες τις πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και ιδιαίτερα το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στο πρόγραμμα που υλοποιείται από το «Τετραπολις», αναλαμβάνοντας στις εγκαταστάσεις του την παρασκευή μέρους των γευμάτων για τις ανάγκες του εβδομαδιαίου προγράμματος σίτισης.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.