Γίνε εθελοντής - εθελόντρια και στήριξε τις δομές κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Μαραθώνος

Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 13:11
Γίνε εθελοντής - εθελόντρια και στήριξε τις δομές κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης του Δήμου Μαραθώνος
|| || ||

Ο Δήμος Μαραθώνος, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δομών κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, οι οποίες έχουν ενεργοποιηθεί με σκοπό την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης λόγω της Πανδημίας από τον κορωνοϊό COVID-19, ζητά ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ για να συνδράμουν την προσπάθειά του, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά: "Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ, μετά από την κατάλληλη ενημέρωση και εκπαίδευση, θα μπορούν να πλαισιώσουν όλες τις υποστηρικτικές δράσεις του Δήμου Μαραθώνος (παροχή φροντίδας των ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά ομάδων κ.λπ.).

Εάν επιθυμείτε να είστε ΜΑΖΙ ΜΑΣ σε αυτή την κοινή προσπάθεια, προσφέροντας εθελοντικά λίγο από τον χρόνο σας, σας καλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ – ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, που επισυνάπτεται.

Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαραθώνος, κα Βάνα Καμπέλη, που εδρεύει στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (πρώην αμερικάνικη βάση), στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 13:00.

Όλοι μαζί, με συνεργασία και αλληλεγγύη, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!

ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΕΘΕΛΟΝΤΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑΣ"

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.