Δήμος Μαραθώνος: Υπεύθυνη κηδεμονία σκύλου σε συνεργασία με τον οργανισμό «Zero Stray Pawject»

Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 21:02
Δήμος Μαραθώνος: Υπεύθυνη κηδεμονία σκύλου σε συνεργασία με τον οργανισμό «Zero Stray Pawject»
|| || ||

Ενημέρωση προς του κατοίκους του Δήμου Μαραθώνος μέσω ένθετου που αποστέλλεται συνοδευτικά με τον λογαριασμό ύδρευσης, αποφάσισαν οι αρμόδιοι, με σκοπό την αφύπνιση της συνείδησης όλων των κηδεμόνων σκύλων καθώς και τη συμμόρφωση με τον νόμο, εξασφαλίζοντας για τα τετράποδα πλάσματα ένα καλύτερο μέλλον μέσω στειρώσεων και τσιπαρίσματος

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο οργανισμός «Zero Stray Pawject»:

«25.000 Ένθετα εστάλησαν μαζί με τον λογαριασμό του νερού σε κάθε πολίτη του Δήμου Μαραθώνος, μέσω του δήμου και σε συνεργασία με το Zero Stray Pawject, για να αυξηθεί η επίγνωση του τι σημαίνει υπεύθυνη κηδεμονία σκύλου και να προσφερθούν επιδοτήσεις για τσιπάρισμα και στείρωση, έτσι ώστε κάθε κηδεμόνας σκύλου στον Δήμο Μαραθώνα να συμμορφώνεται με τον νόμο όσον αφορά το τσιπάρισμα και την καταγραφή του σκύλου και τη στείρωσή του. Οι επιδοτήσεις χρηματοδοτούνται από το Battersea Dogs and Cats Home και το Zero Stray Pawject.
Μόνο εάν κάθε δεσποζόμενος σκύλος τσιπαριστεί και δηλωθεί και η πλειοψηφία των δεσποζόμενων σκύλων στειρωθεί, θα μειωθεί ο αριθμός των νέων εγκαταλείψεων. Γίνετε μέρος της προσπάθειάς μας να κάνουμε τον Δήμο Μαραθώνος ένα καλύτερο μέρος για ανθρώπους και σκύλους και επωφεληθείτε από την προσφορά της επιδότησης».

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.