Δ. Μαραθώνα: Δικαιολογητικά εγγραφής στους παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς

Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 15:46
Δ. Μαραθώνα: Δικαιολογητικά εγγραφής στους παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς
|| || ||

Η κατάθεση των αιτήσεων για την εγγραφή των παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Αυτά είναι τα Δικαιολογητικά εγγραφής βρεφών & νηπίων στους παιδικούς & βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Μαραθώνα:

Δικαιολογητικά

Α) Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ.

Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι αλλοδαποί από τρίτες χώρες, απαιτείται και Άδεια Διαμονής σε ισχύ.

Β) Βεβαίωση μονίμου κατοικίας (εναλλακτικά Φ/Α ΔΕΚΟ ή Υ/Δ με γνήσιο υπογραφής)

Γ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή/και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης.

σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενος-η είναι διαζευγμένη, απαιτείται και αντίγραφο διαζευκτηρίου, εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,

σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενος-η τελεί σε διάσταση, απαιτείται και αίτηση διαζυγίου ή οποιοδήποτε νόμιμο αποδεικτικό έγγραφο της διάστασης, (π.χ. φορολογική δήλωση),

σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενη είναι άγαμη μητέρα, απαιτείται και ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, εάν αυτό δεν προκύπτει από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,

σε περίπτωση που η ενδιαφερόμενος-η είναι χήρος-α, απαιτείται και ληξιαρχική πράξη θανάτου του συζύγου, εάν αυτό δεν αναφέρεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης,

στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος άνδρας έχει την επιμέλεια των παιδιών του, απαιτείται και δικαστική απόφαση παραχώρησης της επιμέλειας.

Δ) Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού, για το φορολογικό έτος 2019 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2019 έως 31/12/2019).

Οι έγγαμες μητέρες που υποβάλουν ατομική φορολογική δήλωση, θα πρέπει να προσκομίζουν και το εκκαθαριστικό του συζύγου τους.

Ε) Δικαιολογητικά απασχόλησης ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ

Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι μισθωτοί, απαιτείται: βεβαίωση εργοδότη και αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4.

Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι αυτοαπασχολούμενοι εκτός πρωτογενή τομέα, απαιτείται: Αντίγραφο της Δήλωσης Ενάρξεως Επιτηδεύματος στην Δ.Ο.Υ. ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι έχουν καταβληθεί εισφορές, και Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος.

Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι αυτοαπασχολούμενοι στον πρωτογενή τομέα, απαιτείται: Βεβαίωση Ασφαλίσεως από τον ΟΓΑ ή Βεβαίωση από τον ΟΓΑ, ότι έχουν καταβληθεί οι ασφαλιστικές εισφορές.

ΣΤ) Δικαιολογητικά Ανεργίας

Εάν οι ενδιαφερόμενοι είναι άνεργοι, απαιτείται: αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ

Εάν οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ απαιτείται: αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ.

Ζ) Δικαιολογητικά αναπηρίας


Εάν οι ενδιαφερόμενοι ανήκουν στην ομάδα των ΑμεΑ απαιτείται:

Βεβαίωση Υγειονομικής Επιτροπής ή Βεβαίωση από Δημόσιο Νοσοκομείο.

Η) Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρο και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Κατάθεση των αιτήσεων και δικαιολογητικών :

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (Διεύθυνση: Μόσχου 2), τηλ. 22940 95338, από τις 9:00π.μ έως 13:00μ.μ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ (Διεύθυνση: Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 100), τηλ. 22940 66301, από τις 9:00π.μ έως 13:00μ.μ.

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ: ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑ (Διεύθυνση: Κινέτιζας), τηλ. 22950 97865, από τις 9:00π.μ έως 13:00μ.μ.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού. Για να ορίσετε το ραντεβού θα επικοινωνείτε στα προαναφερθέντα τηλέφωνα. Αν επιθυμείτε την κατάθεση της αίτησης εκτός του ωραρίου 9:00-13:00, θα επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2294067630 προκειμένου να οριστεί ραντεβού για την κατάθεση της αίτησης στο Γραφείο Διοίκησης (Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, Λ. Μαραθώνος 196-1ος όροφος/ ωράριο 7:30-15:30)

Εναλλακτικά, δύναται η υποβολή των αιτήσεων ηλεκτρονικά κατόπιν σάρωσης της αίτησης-δικαιολογητικών και αποστολή αυτών στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικές πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2294067630

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά δεν αφορούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Σημείωση : Ενημέρωση για το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ: www.eetaa.gr

Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά ή οικονομικές εκκρεμότητες δε θα συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής (*το εκκαθαριστικό σημείωμα δύναται να υποβληθεί μέχρι 30/6)
Οι οριστικοί πίνακες των αποτελεσμάτων των φιλοξενούντων παιδιών θα προκύψουν μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων ΕΣΠΑ και θα αναρτηθούν στους παιδικούς σταθμούς και στο γραφείο διοίκησης.

Πληροφόρηση ως προς τα κριτήρια ένταξης και το κόστος των τροφείων: 65-2017 απόφαση Δ.Σ. (ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ:6ΣΘ2ΟΕΠΠ-Γ99) https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A3%CE%982%CE%9F%CE%95%CE%A0%CE%A0-%CE%9399?inline=true

Πληροφόρηση ως προς τη μοριοδότηση ένταξης στους παιδικούς σταθμούς: 117-2017 απόφαση Δ.Σ. (ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ:6ΡΟΑΟΕΠΠ-ΙΔΚ) https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A1%CE%9F%CE%91%CE%9F%CE%95%CE%A0%CE%A0-%CE%99%CE%94%CE%9A?inline=true

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.