Εμβολιασμός: Συγκλονίζει η αδερφή της 48χρονης με θρόμβωση μετά το Johnson & Johnson

Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 19:39
Κατηγορία Δήμος Ωρωπού
Εμβολιασμός: Συγκλονίζει η αδερφή της 48χρονης με θρόμβωση μετά το Johnson & Johnson
|| || ||

Νέο περιστατικό θρόμβωσης παρουσιάστηκε σε 48χρονη γυναίκα από τη Θήβα λίγο μετά τον εμβολιασμό της με Johnson & Johnson.

Η κατάσταση της κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, παραμένοντας για 4η ημέρα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, όπως τόνισε μιλώντας στο LIVE NEWS η αδελφή της.

«Είναι πάρα πολύ σοβαρά. Κρέμεται από μία κλωστή. Γίνεται συγχρόνως θρόμβωση και αιμορραγία. Όταν πάνε να διορθώσουν το ένα, βρίσκονται αντιμέτωποι με το άλλο» σημείωσε η κυρία Βίκυ Μπέρδου.

Στις 10 Μαΐου, η 48χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Η χαρά της ήταν τόσο μεγάλη που ούτε το κινητικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει, την εμπόδισε.

«Λόγω του ότι είπε ο σύζυγός μου ότι έχει πρόβλημα κινητικό, μας είπαν ότι “εντάξει, δεν υπάρχει ζήτημα, θα το κάνουμε στο αυτοκίνητο”, και εκεί έγινε. Έκανε το εμβόλιο, ήτανε μέσα στην τρελή χαρά, μίλησε με τις φίλες της, με γνωστούς κλπ. “Εγώ έκανα το εμβόλιο” και “Τι βλακείες είναι αυτές που λένε ότι παθαίνουνε διάφορα”… Και μέσα σε επτά ημέρες έγινε αυτό που έγινε» πρόσθεσε η αδελφή της.

Στις 17 Μαϊου, η 48χρονη αισθάνθηκε έντονη κόπωση ενώ στο τέλος της ημέρας άρχισαν οι εμετοί, συμπτώματα που την οδήγησαν τελικά στο νοσοκομείο της Θήβας. «Όπου εκεί διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα, είχε τα χαρακτηριστικά αυτά. Μένουμε τέσσερις μέρες μέσα στο νοσοκομείο, τις δύο τελευταίες όμως διαπιστώνεται ότι έχει πρηστεί το πόδι της» συμπλήρωσε η Βίκυ Μπέρδου.

Στις 20 του μηνός διαπιστώνουν πως πρόκειται για θρόμβωση και διακομίζεται άμεσα στον Ευαγγελισμό.

«Μπαίνουμε στον Ευαγγελισμό, και εκεί διαπιστώνεται ότι έχουμε θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή, και εσωτερική αιμορραγία στο στομάχι και στο ένα νεφρό. Γίνονται ενέργειες, μπαίνει στην εντατική, και αυτή τη στιγμή έχει καταγραφεί ως περιστατικό στα βιβλία του νοσοκομείου ύποπτων ενεργειών της Johnson όπως μου ανακοίνωσαν οι εντατικολόγοι» πρόσθεσε.

Ώρες αγωνίας

Βασανιστικά κυλούν οι ώρες για την οικογένεια της 48χρονης που περιμένουν πάνω από το ακουστικό για ν’ ακούσουν κάτι θετικό για τον άνθρωπο τους.

«Εγώ το πρώτο βράδυ παρακάλεσα τους γιατρούς και κοιμήθηκα στο πάτωμα έξω από την πόρτα της εντατικής. Στη συνέχεια μου ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό και αναγκαστικά έφυγα. Δεν έχουμε χωριστεί ποτέ η μία από την άλλη… Για ‘μένα είναι σαν δεύτερό μου παιδί. Κι αυτή τη στιγμή περιττό να σας πω ότι η κόρη μου δίνει πανελλαδικές, έχει σταματήσει το διάβασμα και είμαστε όλοι απαρηγόρητοι» υπογράμμισε η αδελφής της άτυχης γυναίκας, προσθέτοντας πως όλοι στην οικογένεια ήταν υπέρμαχοι του εμβολίου, όπως αναφέρει το in.gr

 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.