Εντάχθηκε στο «Αντώνης Τρίτσης» το 5ο Δημοτικό Σχολείο Παιανίας – Ισίδωρος Μάδης: Συνεχίζουμε εξασφαλίζοντας έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ

Ένα σύγχρονο βιοκλιματικό δημοτικό σχολείο αποκτά ο Δήμος Παιανίας μετά την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του πρώτου μεγάλου έργου ύψους 4.686.000 ευρώ που αφορά την «Ανέγερση 6θέσιου σχολείου για τις ανάγκες του 5ου Δημοτικού Παιανίας».

Read more

Δήμος Παιανίας: Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 21/01/2022: Ο Δήμος Παιανίας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν και θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212) αποκλειστικά μέσω τηλεκπαίδευσης.

Read more

Rapid tests στον Δήμο Παιανίας

Ο Δήμος Παιανίας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί rapid tests για πεζούς: – στην ΔΚ Παιανίας, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 (Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο πάρκινγκ της Ιωάννου Μεταξά μπροστά στην εκκλησία).

Read more

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχε χθες, ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα είχε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Read more

Στην αντικατάσταση των φωτιστικών με τεχνολογίας Led προχωρά ο Δήμος Παιανίας

Στην αντικατάσταση των φωτιστικών με τεχνολογίας Led προχωρά ο Δήμος Παιανίας με στόχο την μέγιστη δυνατή οικονομία, ειδικά σε μια περίοδο που το κόστος ενέργειας έχει εκτοξευθεί.

Read more

Δήμος Παιανίας: Δράσεις από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Ο Δήμος Παιανίας στηρίζει και συμμετέχει στις δράσεις του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού! Αυτό το Σαββατοκύριακο στις κεντρικές πλατείες της Παιανίας

Read more

Δήμος Παιανίας: «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Νέα Φάση»

Ο Δήμος Παιανίας, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν και θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212) αποκλειστικά μέσω τηλεκπαίδευσης.

Read more

Ο Δήμος Παιανίας στηρίζει τo ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Λόγω της πανδημίας υπάρχουν οικογένειες που στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά. Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.

Read more

Δήμος Παιανίας: Ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης συναντήθηκε με τον Κώστα Μπακογιάννη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη είχε ο Ισίδωρος Μάδης. Αντικείμενό της ήταν οι προκλήσεις για την αυτοδιοίκηση και οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ ΟΤΑ με την μεταφορά και τεχνογνωσίας.

Read more