"Βροχή" από γκολ και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης!

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 14:02
Κατηγορία Δήμος Παλλήνης
"Βροχή" από γκολ και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης!
|| || ||

"Βροχή" από γκολ και τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, από την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων και την ομάδα της ΕΡΤ.

Μεγάλες ποσότητες τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παλλήνης, συγκεντρώθηκαν από δεκάδες πολίτες, κατά τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε την Τετάρτη 22 Ιουλίου στο Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης, μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της ομάδας της ΕΡΤ, αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Δήμου Παλλήνης. 
Ήταν η πρώτη αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Παλλήνης, μετά από πολλούς μήνες εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας.
Ο αγώνας έληξε με 7-2 υπέρ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων κι έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου Παλλήνης, Παναγιώτη Χριστοφιλέα ο οποίος είναι και προπονητής τόσο της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων όσο και του Παλληνιακού ΑΟ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος ο οποίος αντάλλαξε δώρα με τον Διευθυντή του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), Πλοίαρχο Σπύρο Ανδριόπουλο, καθώς και η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Αθανασία Τζουμελέκα.
Την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εκπροσώπησε ο (βαθμός;) και πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, Αντώνης Καρατζίκας.
Παραβρέθηκαν ακόμα οι Αντιδήμαρχοι Παλλήνης, Φώτης Αβαρκιώτης, Διονυσία Κουκουβάου και Βασίλης Δημητριάδης, καθώς και οι Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου, Γιώργος Μουρτζιάπης, Δημήτρης Μπαξεβάνης και Άγγελος Λιακόπουλος.
Στο προπονητικό team της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων, δίπλα στον Παναγιώτη Χριστοφιλέα, «κάθονταν» οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Θοδωρής Παχατουρίδης και Βασίλης Βούζας.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.