Ανακοίνωση για την ασφάλεια των δημοτών - Απόπειρες εισόδου σε κατοικίες από απατεώνες

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 17:37
Κατηγορία Δήμος Παλλήνης
Ανακοίνωση για την ασφάλεια των δημοτών - Απόπειρες εισόδου σε κατοικίες από απατεώνες
|| || ||

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παλλήνης, έπειτα από περιστατικά στα οποία άγνωστοι, παριστάνοντας «υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας», επιχείρησαν να εισέλθουν σε σπίτια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΠΡΟΣΟΧΗ! Απόπειρες εισόδου σε κατοικίες από απατεώνες που παριστάνουν υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας και ζητούν να κάνουν ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

Καλούμε τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι δεν έδωσε  εντολή για κατ’ οίκον ενημερώσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, ούτε και για διανομή φυλλαδίων ενημέρωσης. 

Μην ανοίγεται σε κανέναν  άγνωστο και ειδικότερα σε όποιον ή όποιους υποδύονται «υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας». Είναι απάτη.  

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες περιστατικά στα οποία άγνωστοι, παριστάνοντας «υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας» επιχείρησαν να εισέλθουν σε τουλάχιστον δυο κατοικίες. Οι περιγραφές αναφέρουν την παρουσία τουλάχιστον ενός άνδρα νεαρής ηλικίας, μιας γυναίκας μεγαλύτερης ηλικίας καθώς κι ενός αγοριού 18-20 ετών. Αναφέρθηκε ακόμη ότι προηγήθηκε διανομή φυλλαδίων ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, το οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι μέρος της απάτης και προάγγελος εξοικείωσης των  θυμάτων. 

Μην τους πιστεύετε. Καλέστε αμέσως την Αστυνομία."

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.