Ευχαριστήρια δήλωση Δημάρχου Παλλήνης για την εθελοντική προσφορά δημοτικών συμβούλων

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 12:06
Κατηγορία Δήμος Παλλήνης
Ετικέτες
Ευχαριστήρια δήλωση Δημάρχου Παλλήνης για την εθελοντική προσφορά δημοτικών συμβούλων
|| || ||

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης, ευχαριστώντας τους δημοτικούς συμβούλους για την εθελοντική προσφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διανύουμε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της Ιστορίας μας. Με αυταπάρνηση, υπομονή και πίστη στους επιστήμονες και τους θεσμούς, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή συντονισμού και καταπολέμησης των επιπτώσεων της επιδημίας του κορωνοϊού, όλοι μας προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και όλο το απόθεμα των δυνάμεων μας συντασσόμενοι στην Εθνική προσπάθεια. Πρώτα και κύρια ως πολίτες. Ήδη η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών έχει δεχτεί την συμμόρφωση, μένοντας σπίτι και τηρώντας σχολαστικά τις οδηγίες.

Ιδιαίτερα, όσοι υπηρετούμε το κοινωνικό σύνολο από τους Αυτοδιοικητικούς Θεσμούς οφείλουμε όχι μόνο να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όσα απαιτούνται και όσα μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια και την προστασία της Δημόσιας Υγείας και για να βελτιώσουμε τους όρους καθημερινής διαβίωσης των συμπολιτών μας αυτό το διάστημα αλλά και δίνοντας το παράδειγμα της Αλληλεγγύης και του Εθελοντισμού με το να θέτουμε τους εαυτούς μας στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τρεις συναδέλφους, που δήλωσαν τη συστράτευση τους, χωρίς αστερίσκους και αντιπολιτευτικές κορόνες, στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Παλλήνης:

Πρόκειται για την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Άλλη Πόλη” και δημοτική σύμβουλο, κα. Ραχήλ Μακρή, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ) τον πρώην κοινοτάρχη Ανθούσας και νυν ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ) καθώς και τον επί πολλά έτη, Δημοτικό Σύμβουλο και πρώην Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Άρη Βίτσιο, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ) οι οποίοι είτε με επιστολές τους είτε με δημόσια δήλωση τους, δήλωσαν την διάθεση τους να συστρατευτούν στην μάχη αυτή με όποιον τρόπο τους ζητηθεί, υπογραμμίζοντας με την κίνηση τους ότι πρόκειται για έναν αγώνα που θέλει πράξεις και όχι λόγια. 

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημόσια για αυτή τη στάση και την αίσθηση ευθύνης, που την χαρακτηρίζει. Είναι σίγουρο ότι η εμπειρία τους θα αξιοποιηθεί δημιουργικά στον αγώνα, που δίνει ενωμένη όλη η κοινωνία.

Από το Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.