«Έξυπνη» ανακύκλωση από το σπίτι με δώρα και προσφορές από τον Δήμο Παλλήνης

||

Ο Δήμος Παλλήνης με ανακοίνωση καλεί τους δημότες στην «Έξυπνη» ανακύκλωση από το σπίτι με δώρα και προσφορές από το “Followgreen App”

Αναλυτικά αναφέρει:

#ΜένουμεΣπίτι, Ενημερωνόμαστε για τα οφέλη της Ανακύκλωσης, Κερδίζουμε δώρα!

Εκπτώσεις σε φούρνους, κρεοπωλεία, φαρμακεία, take away, delivery και σε όσα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά, καθώς και συμμετοχές σε κληρώσεις δώρων, μπορούν να κερδίζουν οι δημότες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανακύκλωσης του Δήμου Παλλήνης, «Followgreen” , κάνοντας παράλληλα πιο ευχάριστη την παραμονή τους στο σπίτι.

Οι χρήστες της εφαρμογής (application) “Followgreen app” για κινητά ή της πλατφόρμας followgreen.gr/pallini για υπολογιστές και τάμπλετ, κερδίζουν παίζοντας με τις “Green Missions”, διαβάζοντας άρθρα, βλέποντας βίντεο και λύνοντας κουίζ για την ανακύκλωση.

Με τον τρόπο αυτό «μαζεύουν» πόντους που μπορούν να εξαργυρώσουν με προσφορές στα καταστήματα του Δήμου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και δεν εμπίπτουν σε προσωρινή παύση λειτουργίας.

Μπορούν όμως και να «αποθηκεύσουν» πόντους ώστε να τους εξαργυρώσουν μελλοντικά, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, σε καταστήματα που είναι σήμερα κλειστά αλλά συμμετέχουν στην πλατφόρμα Followgreen του Δήμου Παλλήνης.

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Επιπλέον, οι χρήστες αποκτούν τώρα και δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις δώρων οι οποίες θα πραγματοποιούνται ανά 10 ημέρες με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Τα δώρα θα αποστέλλονται στον χώρο της επιλογής του νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της.

Μη χάνετε χρόνο! Μπείτε τώρα στο παιχνίδι της Ανακύκλωσης, κερδίστε πόντους και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση του 10ημέρου: https://followgreen.gr/pallini/offer/search?mcid=11

Το Followgreen Δήμου Παλλήνης θα είναι δίπλα σας και σας καλεί να μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες κληρώσεις! Μέχρι τότε συνεχίστε να κερδίζετε πόντους, καθώς με νέο και ανανεωμένο υλικό σε άρθρα/βίντεο/κουίζ θα σας κρατάει παρέα, ώστε να παραμείνετε δημιουργικοί και στο σπίτι.

#ΜένουμεΣπίτι. Προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *