Ειρήνη Κουνενάκη: Είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις θριαμβολογίες

Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 14:58
Κατηγορία Δήμος Παλλήνης
Ειρήνη Κουνενάκη: Είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις θριαμβολογίες
|| || ||

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε σχετικά με το έργο της αποχέτευσης στο δήμου Παλλήνης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς, η πόλη μας« Ειρήνη Κουνενάκη

 

«Το έργο της αποχέτευσης στο Δήμο μας μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης
Φαίνεται πως το μεγάλο έργο της αποχέτευσης προχωράει. Μετά και τη θετική γνωμοδότηση απο το Ελεγκτικό Συνέδριο στη διαδικασία του προσυμβατικού ελέγχου, είναι θέμα χρόνου η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη υλοποίησης του έργου εντός του προσεχούς τριμήνου.
Η εξασφάλιση της χρηματοδότησης με πόρους του ΕΣΠΑ (55εκ) απο την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, εγγυάται την ολοκλήρωση του.
Είναι η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις θριαμβολογίες και να σηκώσουμε τα μανίκια για να ολοκληρωθεί, χωρίς προβλήματα και δίχως καθυστερήσεις, επιλύοντας επιμέρους ζητήματα και αντιμετωπίζοντας εκκρεμότητες. Ζητήματα που είναι ανοικτά και που ακόμη χρήζουν διεκδικήσεων.
Το έργο της αποχέτευσης πρέπει να καλύψει κάθε σπίτι σε κάθε γωνιά αυτής της πόλης, με την ελάχιστη επιβάρυνση για τα νοικοκυριά.
Είναι ένας νέος κύκλος διεκδικήσεων κι αυτό το οφείλουμε στην πόλη μας και στους πολίτες της.
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, να διασφαλίσουμε, ότι:
Ο σχεδιασμός για την αποχέτευση της Κάντζας, του Αγίου Νικολάου, Κατω Μπαλάνας, Λουτρού και των Εργατικών Κατοικιών θα προχωρήσουν γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις.
Θα βρεθεί τρόπος χρηματοδότησης ούτως ώστε οι οικιακές συνδέσεις να μην επιβαρύνουν τα νοικοκυριά.
Οι εκτός σχεδίου περιοχές να καλυφθούν, χωρίς εξαιρέσεις, ακόμη κι αν χρειαστεί να γίνει τροποποίηση του αρχικού σχεδιασμού».

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.