Βοήθεια στο σπίτι από το Δήμο Παλλήνης

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 13:12
Κατηγορία Δήμος Παλλήνης
Βοήθεια στο σπίτι από το Δήμο Παλλήνης
|| || ||

Βοήθεια στο σπίτι για ευπαθείς ομάδες, ΑμΕΑ, ηλικιωμένους, χρόνια πάσχοντες και για κάθε άλλο πολίτη που έχει ανάγκη, παρέχει από την πρώτη στιγμή εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, ο Δήμος Παλλήνης.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου:

Έως την Μεγάλη Τρίτη, 14 Απριλίου 2020, οι υπηρεσίες του Δήμου προσέφεραν άμεσα βοήθεια σε 92 δημότες οι οποίοι υπέβαλαν αιτήματα όσον αφορά την ικανοποίηση έκτακτων επειγουσών αναγκών τους.

Τα αιτήματα που εξυπηρετήθηκαν αφορούν σε μεταφορά-συνοδεία σε νοσοκομεία, ενημέρωση για άυλη συνταγογράφηση και διάθεση φαρμάκων μέσω εθελοντών από κοινωνικό φαρμακείο-φαρμακεία ΕΟΠΠΥ και ιδιωτικά φαρμακεία, παραγγελία και τροφίμων σε super market και διανομή τους, διανομή τροφίμων από εκκλησία Παναγίτσα και εθελοντές, συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εξυπηρέτηση για συναλλαγές με Δήμο κλπ.

Επιπλέον, ο Δήμος Παλλήνης παρέχει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη για όσους αντιμετωπίζουν συναισθηματικές ή και ψυχολογικές δυσκολίες.

Είναι πολύ σημαντικό ότι οι υπάλληλοι του Δήμου, βρίσκονται σε καθημερινή τηλεφωνική επαφή με όλους τους δημότες που είναι καταγεγραμμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα και ανάγκες τους.

Καλούμε κάθε πολίτη που ανήκει σε ευπαθή ομάδα και έχει ανάγκη από βοήθεια να απευθυνθεί στον Δήμο Παλλήνης.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στα εξής τηλέφωνα:

• 213-2031660 για προμήθειες τροφίμων και ειδών υγιεινής, για έκδοση πιστοποιητικών, βεβαιώσεων κλπ. και γενικά θέματα αρωγής

• 213-2031627/663 για φάρμακα

• 213-2031610 για φροντίδα υγείας

• 213-2031632 για ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη

Email Επικοινωνίας:

Θέματα Υγείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ψυχολογική Υποστήριξη – Συμβουλευτική :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,

Θέματα Κοινωνικής Πολιτικής : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κοινωνικό Φαρμακείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κέντρο Κοινότητας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από το Γραφείο Τύπου"

 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.