Αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια στα καταστήματα της Παλλήνης από τον Δήμαρχο Θανάση Ζούτσο και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 09:18
Κατηγορία Δήμος Παλλήνης
Αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια στα καταστήματα της Παλλήνης από τον Δήμαρχο Θανάση Ζούτσο και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών
|| || ||

''Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τα μέτρα, μένουμε ανοιχτοί" - Μάσκες και αντισηπτικά, στα καταστήματα του Δήμου μας, από αντιπροσωπεία του ΕΕΑ και τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο.

Τα καταστήματα του Δήμου Παλλήνης επισκέφτηκε την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), μαζί με τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο, σε μια κίνηση συμβολισμού και ευαισθητοποίησης, για την ανάγκη τήρησης των μέτρων, προκειμένου να παραμείνει ανοιχτό το λιανεμπόριο και να στηριχθεί η τοπική Αγορά.
 
Το ΕΕΑ, εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος, κ. Νίκος Γρέντζελος, καθώς και το μέλος της Διοικητικής Επιτροπής αλλά και Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕ), κ. Γιώργος Καββαθάς.
 
Κατά την επίσκεψη, μοιράστηκαν σε καταστηματάρχες, εργαζομένους και πελάτες μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικά φυλλάδια, για τη σωστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων καθώς και την στήριξη της τοπικής Αγοράς.
Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων του ΕΕΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, για τη διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού σε καταστήματα, μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.