Δήμος Μαραθώνος: Χρηματοδότηση μελετών για το πρώην εργοστάσιο PORCELANA •• Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ραφήνας Πικερμίου την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 •• Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι – Πού θα χιονίσει •• Μερική άρση μέτρων εν μέσω lockdown •• Αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Ιανουαρίου •• 7 Αλλαγές στο πακέτο για την ηλεκτροκίνηση •• Έρχεται ειδική «μονάδα» για τη φύλαξη σε μετρό και ΗΣΑΠ •• Μάχη χαρακωμάτων κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το πιστοποιητικό εμβολιασμού •• Κοροναϊός: Έτσι θα ανοίξουν Γυμνάσια και Λύκεια από την 1η Φεβρουαρίου •• Τράπεζες – «Νέος Ηρακλής» Πώς θα μηδενιστούν τα κόκκινα δάνεια •• Το σχέδιο εξόφλησης των χρεών που δημιούργησε ο κοροναϊός •• Κοροναϊός: Κλείστε την… πόρτα στον SARS-CoV-2 •• Πέθανε η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη •• Νέο δόγμα της ΕΛ.ΑΣ για πορείες και διαδηλώσεις – Φιλοσοφία «ήπιας αστυνόμευσης» βλέπει ο Μπαλάσκας •• Διευκρινίσεις για τις αλλαγές στη νομοθεσία περί όπλων •• Βόρεια Μακεδονία: Απογραφή πληθυσμού, μετά από 18 χρόνια •• Η σοκαριστική εξομολόγηση της Μπεκατώρου φέρνει εξελίξεις – Έσπασε τη σιωπή της και 20χρονη αθλήτρια •• Επαναφέρετε τον μεταβολισμό σας…σε τάξη! •• Ξεκινά πιλοτικά το σχέδιο της Περιφέρειας Αττικής για την οδική ασφάλεια •• Εισήγηση λοιμωξιολόγων για άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου – Τι θα ισχύσει στις κόκκινες περιοχές

Ανοίγουν οι αθλητικοί χώροι - Η ανακοίνωση της Τριγλίας

Κυριακή, 17 Μαϊος 2020 12:21
Ανοίγουν οι αθλητικοί χώροι - Η ανακοίνωση της Τριγλίας

Αυστηρές και απαραίτητες οι προϋποθέσεις.

Ενημέρωση στους αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Δημαρχείου το απόγευμα του Σαββάτου για το άνοιγμα των αθλητικών χώρων για τις ηλικίες αθλουμένων 13+ σύμφωνα της οδηγίες του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργείου.

Η ενημέρωση έγινε από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο παρουσία του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς

Σε ανακοίνωση της η Τριγλία Ραφήνας αναφέρει:

Σε συνέχεια της ανακοίνωση του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, καθώς και της συνάντησης που είχαμε με τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου κ. Λουκάτο, οι προπονήσεις των αθλητών των ερασιτεχνικών συλλόγων, μπορούν αν ξεκινήσουν, με αυστηρές όμως και απαραίτητες προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα οι αθλητές γεννηθέντες από το 2007 και μεγαλύτεροι, μπορούν να προπονηθούν αφού όμως θα έχουν απαραίτητα μαζί τους και θα παραδώσουν κατά την πρώτη προπόνηση την φόρμα ιατρικής βεβαίωσης καθώς και το Έντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών.

Χωρίς αυτά τα έγγραφα απαγορεύεται αυστηρά να εισέρχεται κάποιος στο γήπεδο.

Τα ανωτέρω εντυπα θα μπορέσετε να τα βρείτε και να τα εκτυπώσετε στα παρακάτω link

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Έντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών

Οι προπονήσεις της πρώτης εβδομάδας βάσει οδηγίας θα έχουν διάρκεια μίας ώρας έκαστη και εξυπακούεται ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Πριν την προπόνηση κάθε αθλητής θα θερμομετρείται και τα αποδυτήρια θα είναι κλειδωμένα.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Μαϊου, ανάλογα βέβαια με την δήλωση συμμετοχής σε αυτές των αθλητών.

Παρακαλούνται θερμά οι αθλητές να δηλώσουν την πρόθεση τους εάν θέλουν να συμμετάσχουν στις προπονήσεις είτε στους εφόρους των τμημάτων, είτε στον τεχνικό διευθυντή κ. Κρικέλη στο τηλ. 6977-863659, στην γραμματέα κα Χριστίνα στο τηλ. 6982-509144, είτε στον κ. Κοζή Κώστα στο τηλ. 6944-433132.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΪΟΥ