Δήλωση ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την ανεξαρτητοποίηση της Βαλερή Βασιλικού

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 14:08
Δήλωση ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για την ανεξαρτητοποίηση της Βαλερή Βασιλικού
|| || ||

Μετά τη συνεδρίαση της εκλογικής ομάδας την Πέμπτη 9/9/21, η παράταξη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Είναι έντονα αντιφατικό η κα Βασιλικού να δηλώνει γραπτώς στα μέσα επικοινωνίας, ότι δεν έχει καμία διαφωνία με τα πρόσωπα, τις αξίες και τις αρχές της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ότι «ανεξαρτητοποιείται» για να απομακρυνθεί από την πολιτική σκηνή του τόπου και τρεις ημέρες αργότερα να αποδέχεται τη θέση εντεταλμένης συμβούλου της διοίκησης που της προσφέρει ο Δήμαρχος. Η πολιτικά κατακριτέα πράξη της κας Βασιλικού προδίδει όχι μόνο το όραμα για προστασία του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας και του περιβάλλοντος γενικότερα, που από κοινού είχαμε συστρατευτεί να πετύχουμε, αλλά επίσης τη συνεργασία και τις φιλικές σχέσεις που η ίδια μας διαβεβαίωνε ότι τιμά.

Δυστυχώς οι εν κρυπτώ μεθοδεύσεις αποστασίας από την παράταξη μας και η υποκριτική δημόσια διάψευση της μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα, αποκαλύπτονται από την "ανεξαρτητοποίηση" της και επιβεβαιώνουν με τον χειρότερο για την ίδια τρόπο τις πληροφορίες που ανέφερε δημοσίευμα του rpn.gr, το οποίο τον Ιούνιο αναδείκνυε – ορθώς όπως αποδείχθηκε – ότι  η κ. Βασιλικού εμπλεκόταν σε μεθοδεύσεις αποχώρησης στο άμεσο μέλλον από την παράταξή μας και αλλαγής στρατοπέδου.

Η Δύναμη Ανάπτυξης από την αρχή ίδρυσής της το 2014, λειτουργεί ως συμπαγής ομάδα με γνώμονα το καλό της Ραφήνας και του Πικερμίου. Υλοποιεί δεκάδες δράσεις ουσίας σε όλα τα επίπεδα, στηρίζει τις θετικές και καταψηφίζει τις αρνητικές πολιτικές αποφάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο με βάση συλλογικές αποφάσεις. Όλες οι εσωτερικές διεργασίες διέπονται πάντα από δημοκρατικές αρχές, πνεύμα συναδελφικότητας και φιλικών δεσμών μεταξύ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, εκλεγμένων και μη.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και με πάθος την πορεία μας.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13-9-2021

 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Σχετικά Άρθρα

Please publish modules in offcanvas position.