Γρ. Τσίρος: Άνοιξαν καφέ και εστίαση αλλά ο κόσμος ακόμη είναι μουδιασμένος

Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 12:33
Γρ. Τσίρος: Άνοιξαν καφέ και εστίαση αλλά ο κόσμος ακόμη είναι μουδιασμένος
|| || ||

Άνοιξε λοιπόν η εστίαση και τα καφέ στον Δήμο ραφήνας - Πικερμίου, αλλά η κίνηση ακόμη δέν είναι αυτή που πρέπει.

Όπως δήλωσε στο oncamera.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας κ. Γρηγόρης Τσίρος, ο κόσμος είναι ακόμη λίγο μουδιασμένος...

Τι μας είπε ο πρόεδρος

« Οι επιχειρήσεις στην Ραφήνα και ειδικά τα καφέ δουλέψανε λίγο αλλά τα πράγματα είναι ακόμα μουδιασμένα. Επίσης ο καιρός δεν μας βοήθησε καθόλου και λόγω της χθεσινής νεροποντής, αλλά και των ημερών πρίν τη βροχή, που ο αέρας ήταν δυνατός με πολλά μποφώρ και αυτό είχε αποτέλεσμα ο κόσμος να μην μπορεί να καθίσει άνετα έξω γιατί έκανε κρύο.

Όσον αφορά την εστίαση εκεί διαπίστωσα, λόγω ημέρας, ότι ήταν πολύ υποτονικά. Θέλω να πιστεύω ότι όταν ο καιρός θα φτιάξει, ο κόσμος σιγά σιγά θα βγεί ώστε να δουλέψουνε όλα τα καταστήματα.
Σε κουβέντες που είχα με τους εμπόρους της περιοχής μας οι απόψεις τους διίστανται. Μερικοί που απο την φύση τους είναι αισιόδοξοι, πιστεύουν ότι η περιοχή θα δουλέψει. Το ίδιο πιστεύω και' γω. Άλλοι τώρα είναι λιγότερο αισιόδοξοι αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το εμπόριο, όπως και οι άνθρωποι .

Η πλειοψηφία των εμπόρων πιστεύουν ότι η περιοχή μας αυτό το καλοκαίρι θα δουλέψει . Είτε γιατί ο κόσμος μπορεί να διστάσει να πάει μακρινές διακοπές, είτε ότι πολλοί δεν θα μπουν σε καράβια και αεροπλάνα...βέβαια, το γεγονός ότι είμαστε κοντά στην Αθήνα μας δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Εγω προσωπικά δεν φοβάμαι. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω οτι τα καταστήματα της περιοχής μας θα δουλέψουν.

Απο κει και πέρα να πούμε ότι αυτό εξαρτάται και από τους ίδιους τους επαγγελματίες, οι οποίοι πρέπει να είναι σωστοί με τους πελάτες οι οποίοι χρειάζονται προσοχή, να προσέξουν την ποιότητα των προιόντων τους και τις τιμές.
Γενικά πιστεύω ότι όταν ξεκινήσει η σεζόν, όλοι θα είναι χαρούμενοι».

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.