Η ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Ν. Βουτζά «Η Πρόοδος» και η απάντηση του Δημάρχου

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 10:01
Η ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου  Ν. Βουτζά «Η Πρόοδος» και η απάντηση του Δημάρχου
|| || ||

Ανοιχτή επιστολή του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», προς τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου κ. Ευάγγελο Μπουρνού.

Η επιστολή

Κύριε Δήμαρχε,

Μετά την πρόσφατη ονοματοδοσία, εκ μέρους σας, στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Βουτζά, προέκυψαν, στη δημόσια συζήτηση ερωτηματικά, σχετικά με το μέλλον του Κέντρου, η αποκατάσταση του οποίου, έγινε με τεράστια εθελοντική προσφορά και εργασία. Είπατε ότι «όπως όλα τα αθλητικά κέντρα του Δήμου σας θα παραμείνει στη χρήση των κατοίκων της περιοχής» γεγονός αδιαμφισβήτητο, γιατί δεν τίθεται θέμα από ποιούς άλλους θα μπορούσε να γίνει χρήση.

Τα ερωτήματα που τίθενται και θα θέλαμε μια ευθεία απάντηση είναι τα εξής:

Θα ζητήσετε να μεταφερθούν τα Γραφεία του Αθλητικού Συλλόγου Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» από τις εγκαταστάσεις, ο οποίος Σύλλογος με πολύ κόπο και πόνο εργάστηκε για την αποκατάσταση του Κέντρου, μετά τη φωτιά;

Σκοπεύετε να δώσετε σε ιδιώτη την εκμετάλλευση μέρους ή του συνόλου των εγκαταστάσεων;

Αναμένουμε την απάντησή σας

Για το ΔΣ
του Εξωραϊστικού
Συλλόγου Ν. Βουτζά «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

Η απάντηση του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού

Οι Δημοτικές εγκαταστάσεις είτε αθλητικού , είτε πολιτιστικού , είτε οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου έχουν έναν και μόνο δικαιούχο : τον πολίτη και υπέρ αυτού δημιουργούνται. Λειτουργούν δε για ένα και μόνο στόχο: την προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού υπέρ του πολίτη και της κοινωνίας ως συνόλου. Μακριά από ιδιοκτησιακές λογικές και ενδεχόμενα μικροσυμφέροντα.

Στο πλαίσιο αυτό και με αμοιβαίο σεβασμό , τήρηση των κανόνων και ειλικρινή συνεργασία για το καλό πολίτη και κοινωνίας, προχωράμε μπροστά.

Σε ό,τι αφορά στα ερωτήματα που ξαφνικά και από το πουθενά ετέθησαν στο «δημόσιο διάλογο», και τίθενται και στην ανοιχτή επιστολή σας, δεν αποτέλεσαν , ούτε αποτελούν στρατηγική επιλογή αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Δεν αποτελεί επίσης επιλογή η απαρίθμηση των παρεμβάσεων που έχουμε κάνει για τη συντήρηση, αποκατάσταση και ομαλή λειτουργία όλων των Δημοτικών υποδομών . Ήταν και είναι υποχρέωσή μας όπως και κάθε Αρχής και κρινόμαστε για αυτό από τον πολίτη.

Αμοιβαίος σεβασμός, τήρηση των κανόνων και ειλικρινής συνεργασία ήταν και παραμένουν οι στόχοι μας ώστε να μεγιστοποιείται το όφελος για πολίτες και κοινωνία σε κάθε Δημοτικό «κύτταρο» Αθλητισμού και Πολιτισμού στον τόπο μας.

Δίκη προθέσεων δεν κάναμε ποτέ. Ούτε όμως δηλώσεις «νομιμοφροσύνης».

Ο πολίτης είναι ο τελικός κριτής όλων μας.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Σχετικά Άρθρα

Please publish modules in offcanvas position.