Συλλόγος «Αγία Μαγδαληνή»: Ευχαριστήριο στην Δημοτική Αρχή Ραφήνας-Πικερμίου

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 09:53
Συλλόγος «Αγία Μαγδαληνή»:  Ευχαριστήριο στην Δημοτική Αρχή Ραφήνας-Πικερμίου
|| || ||

Ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Μαγδαληνή» Περιβολάκια Ραφήνας, εκ μέρους των μελών ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου.

Ευχαριστήριο στον κ. Ευάγγελο Μπουρνού, ανάρτησε ο πρόεδρος του συλλόγου «Αγία Μαγδαληνή» για την ενεργή συμπαράσταση στους Δημότες, για την βοήθεια σχετικά με την υποβολή εγγράφων, τα οποία αναφέρονται στην χρήση γης και κατατίθενται στην Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής, για τις ενημερώσεις, για το προσωπικό ενδιαφέρον στα προβλήματά των κατοίκων και για την κατάθεση αμέτρητων ωρών δουλειάς, για τον έλεγχο της πληρότητας των φακέλων σε γιορτινές ημέρες διακοπών.

Όλη η ανάρτηση του προέδρου:

Ευχαριστήριο σημείωμα προς την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου:

Τα μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Μαγδαληνή» Περιβολάκια Ραφήνας, ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή του τόπου μας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου κ. Ευάγγελο Μπουρνού, για την ενεργή συμπαράσταση στους Δημότες, σχετικά με την πρόσκληση του Δασαρχείου Πεντέλης για την υποβολή εγγράφων τα οποία αναφέρονται στη χρήση γης και κατατίθενται στη Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής (Αγ. Παρασκευή - οδός Αγ. Ιωάννου 65 & Ελευθερίας 2).

Ανεξάρτητα με την έκβαση της προσπάθειας - η οποία έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν - ευχαριστούμε για τις ενημερώσεις, για τον έλεγχο πληρότητας των φακέλων μας και γενικότερα για το προσωπικό ενδιαφέρον στα χρόνια προβλήματά της περιοχής μας και σε γιορτινές ημέρες διακοπών!

Να είστε καλά κ. Δήμαρχε, ακάματος - επιτυχημένος στους στόχους σας και όπως πάντα δίπλα μας!

Ο Πρόεδρος
Γερβάσιος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.