Αντίδραση της Ένωσης Εμπόρων για την πρόταση του Τοπικού Πικερμίου

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 11:47
Αντίδραση της Ένωσης Εμπόρων για την πρόταση του Τοπικού Πικερμίου
|| || ||

Την αντίδραση της εξέφρασε η Ένωση Εμπόρων Ραφήνας - Πικερμίου σχετικά με την πρόταση που τίθεται προς συζήτηση στη συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πικερμίου, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020. Το θέμα αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων της Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου τις Κυριακές. Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Ένωσης:

"Η Ένωση μας με έκπληξη διαπίστωσε ότι την Τετάρτη 12 Φεβ. 2020 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πικερμίου υπάρχει η εξής εισήγηση σαν 4 θέμα:

«Πρόταση για να ανοίγουν τις Κυριακές τα καταστήματα της Δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου όπως ανοίγουν της Δημοτικής Κοινότητας Ραφήνας για την εξυπηρέτηση των πολιτών και του τουριστικού κοινού.»

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, όπου είμαστε ο μοναδικός φορέας που τους εκπροσωπεί, ότι ουδέποτε υπήρξε πρόταση από την ένωση μας ή μέλους μας, επαγγελματία, έμπορου, προς την ένωση για το παραπάνω θέμα. Ως εκ τούτου ενημερώνουμε ότι θα παραβρεθούμε στην συνεδρίαση της κοινότητας Πικερμίου ώστε να τοποθετηθούμε αναλυτικά για το συγκεκριμένο θέμα και να διευκρινίσουμε επίσης ότι επαγγελματικά ή εμπορικά θέματα εισηγούνται από τους αρμοδίους φορείς και όχι από πολιτικούς ή πολιτικές παρατάξεις που μπορεί να κρύβουν και ιδιοτελείς σκοπούς.

Η Ένωση μας σε συνεργία με τοπικούς επιχειρηματίες και με την ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΟΙΥΕ συμμετέχει στην αίτηση ακυρώσεως της απόφασης που επιτρέπει στο McArthurGlen να ανοίγει τις Κυριακές. Τις Νομικές διαδικασίες αλλά και τις οικονομικές επιβαρύνσεις θα τις αναλάβει η ΕΣΕΕ.

Ο πρόεδρος Σπ. Μαυρολέων

Η γραμματέας Σοφία Κοταρίδου"

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.