Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: Συνάντηση για την επέκταση του φυσικού αερίου

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 11:58
Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: Συνάντηση για την επέκταση του φυσικού αερίου
|| || ||

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής Πιέρρο Χατζηγιάννη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Δημαρχείο Ραφήνας Πικερμίου, με αντικείμενο την όδευση του κεντρικού αγωγού παροχής φυσικού αερίου μέχρι και το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, ξεκινώντας από τον Κόμβο της Ανθούσας .

Η ανάρτηση του δημάρχου:

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Επιβεβαιώθηκε η αμετακίνητη βούληση τόσο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, όσο και της ΕΔΑ Αττικής, για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου με βάση τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα και συζητήθηκαν οι λύσεις για να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στην υλοποίηση των προβλέψεων του μνημονίου συνεργασίας των δυο πλευρών, ώστε παρά το δυσμενές περιβάλλον λειτουργίας και εργασίας για όλους λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID – 19, το έργο να συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Εξετάστηκαν και αναλύθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες και το συνολικό πλάνο εκτέλεσης για το συνολικό έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην Ανατολική Αττική.

Είχε προηγηθεί σειρά συσκέψεων και τηλεδιασκέψεων για το δίκτυο Φυσικού Αερίου στην Ανατολική Αττική με την ηγεσία και τα αρμόδια στελέχη της ΕΔΑ Αττικής και τα στελέχη του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.