Σύλλογος γονέων 3ου Δημοτικού Ρ-Π: Δεν υπάρχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας-Πικερμίου

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 11:22
Σύλλογος γονέων 3ου Δημοτικού Ρ-Π: Δεν υπάρχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας-Πικερμίου
|| || ||

Έγγραφο έστειλαν προς την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας - Πικερμίου.

Ακολουθεί το έγγραφο:

ΘΕΜΑ: Μη πλήρωση θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας-Πικερμίου και Λειτουργία Ολοημέρου Προγράμματος.

Στις 12-10-2020 κοινοποιήθηκε στο mail του Συλλόγου μας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) κείμενο διαμαρτυρίας από τους γονείς και κηδεμόνες της Δ2 τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας – Πικερμίου, με το οποίο ενημερώνουν για το ότι ακόμη ΔΕΝ υπάρχει η βασική δασκάλα της τάξης, που να αντικαθιστά την δασκάλα που απουσιάζει με αναρρωτική άδεια καθότι ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

Το κείμενό τους απευθύνεται πρωτίστως στην Υπηρεσία σας και Κοινοποιείται προς: α) Συνήγορο του Πολίτη, β) Περιφέρεια Αττικής, γ) Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, δ) Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ε) Δ/ντή 3ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας, στ) Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Ραφήνας, ζ) Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ραφήνας-Πικερμίου.

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ανωτέρω σχολείου και κατόπιν τακτικών ενημερώσεων από τη Δ/νση του σχολείου, παρακολουθούμε ήδη από την αρχή αυτής της σχολικής χρονιάς τις ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, οι οποίες έχουν δημιουργήσει πολλαπλές ανωμαλίες στην εύρυθμη λειτουργία του, που επιδεινώνουν τις ήδη δύσκολες συνθήκες λόγω πανδημίας.

Γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί και δ/νση συνετά υπομένουν και προσπαθούν να επιλύσουν όπως μπορούν τις όποιες δυσλειτουργίες προκύπτουν, αναμένοντας το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμών όλων των εκπαιδευτικών και πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του Ολοημέρου προγράμματος. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ / Αρ. Πρωτ. 046/ 12-10-2020 2

Ωστόσο, ένα μήνα μετά το ξεκίνημα της λειτουργίας των σχολείων, λείπει Βασική Δασκάλα τμήματος Δημοτικού Σχολείου και οι γονείς εξακολουθούν να προσπαθούν να λύνουν μόνοι τους τις συνέπειες, τόσο αυτού, όσο και τις συνέπειες από τη μη λειτουργία του Ολοημέρου προγράμματος!

Με το παρόν έγγραφό μας λοιπόν, υποστηρίζουμε το έγγραφο διαμαρτυρίας των γονέων της Δ2 τάξης του σχολείου μας, με θέμα: «Μη πλήρωση θέσης εκπαιδευτικού στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας», εφόσον έχουν γίνει και όλες οι απαιτούμενες ενέργειες από τη Δ/νση του σχολείου μας προκειμένου για την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών και την εύρυθμη λειτουργία του και παρακαλούμε για την ταχύτερη ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών για την άμεση κάλυψη της συγκεκριμένης θέσεως, των λοιπών κενών και την άμεση επίλυση των όποιων προβλημάτων, προκειμένου να ξεκινήσει και η λειτουργία του Ολοήμερου προγράμματος.

 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.