Ξεκάθαρες απαντήσεις από τον Δήμαρχο Ραφήνας για τις επιχωματώσεις στη Διώνη

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 22:53
Ξεκάθαρες απαντήσεις από τον Δήμαρχο Ραφήνας για τις επιχωματώσεις στη Διώνη
|| || ||

Σήμερα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς μέσω ανάρτησης, έδωσε απαντήσεις αναφορικά με το γνωστό θέμα που απασχολεί τη Διώνη και σχετίζεται με τις επιχωματώσεις.

Διαβάστε αναλυτικά, τη δήλωσή του:

«Το μαύρο περίγραμμα αποτελεί το νέο νόμιμο διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης στη Διώνη, πριν το αθλητικό κέντρο του οικισμού.

Η διαμόρφωση έγινε νομίμως με χώμα ύψους επίστρωσης μέχρι 25 εκ. για την επίπεδοποίηση του χώρου για ασφαλή πρόσβαση των αυτοκινήτων των προερχόμενων, που στάθμευαν πριν πάνω στην οδό Καβρακου και δημιουργούσαν κίνδυνο για τους οδηγούς.

Ο περιγεγραμμένος χώρος με μαύρη γραμμή είναι σχεδόν στο σύνολο του ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ (650 τμ)- πλην 80 τμ – που εκ παραδρομής μπήκε προσωρινά χώμα γιατί δεν υπήρχε σαφές όριο με τη χαρακτηρισμένη περιοχή (πράσινη περιοχή).

Μακριά από οποιοδήποτε δασικό στοιχείο (πράσινο τμήμα) και όταν έγινε αντιληπτό άμεσα απομακρύνθηκε η λεπτού στρώματος εναπόθεση χώματος, από τις υπηρεσίες του δήμου.

Αυτή είναι η ξεκάθαρη αλήθεια απέναντι στη συκοφαντία και το ψέμα κάποιων, που έχουν μνήμες από αλησμόνητες εποχές που ευδοκιμούσε η “κακοήθεια”

Όλους αυτούς τους χαρίζω στους πολίτες που επιθυμούν την ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού.

Στην αντιδιαμετρική θέση αυτοί που θέλουν τη βολή τους και την ΜΗ ανάπτυξη.

Δυστυχώς γι’αυτούς η αλήθεια δεν κρύβεται και τα έργα που έχει ανάγκη ο οικισμός της Διώνης δεν θα σταματήσουν.

Η απάντηση γιατί αργούν είναι οι συμπεριφορές κάποιων που διακατέχονται από συναισθήματα “αλληλεγγύης” προς κάποιες ” επιλεκτικές αρχές”».

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.