Αθλητική Ένωση Πικερμίου: Πρόκληση για τη πρώτη Γενική Συνέλευση 2021

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 14:58
Αθλητική Ένωση Πικερμίου: Πρόκληση για τη πρώτη Γενική Συνέλευση 2021
|| || ||

Η Αθλητική Ένωση Πικερμίου μετά από απόφαση του προσωρινού διοικητικού συμβούλιου καλεί τα μέλη της στην Πρώτη Γενική συνέλευση του συλλόγου τις 28/2/21 και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας στις 7/3/21 και ώρα 10.00 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου στο Αθλητικό Κέντρο της Διώνης.

Λόγω των ειδικών συνθηκών covid19 η διαδικασία θα γίνει με όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζει η πολιτική  προστασία. 


Σύγκληση της πρώτης γενικής συνέλευσης του συλλόγου με τα παρακάτω θέματα


1) Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού συμβούλιου 2) Εκλογές για την ανάδειξη Εξελεγκτικής Επιτροπής  3) Έγκριση προϋπολογισμού 2021. 4)ΈγκρισηΟικονομικού απολογισμού οικονομικού έτους 2020 5) Απαλλαγή πεπραγμένων προσωρινής διοίκησης.

Για την εκλογή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του σωματείου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) απαιτείται έγγραφη αίτηση προς το Σωματείο του υποψηφίου υποβαλλόμενη μέχρι τις 18/2/2021. Στην αίτηση πρέπει να αναφέρεται το όργανο στο οποίο ο υποψήφιος επιθυμεί να εκλεγεί. Η υποψηφιότητα υποβάλλεται μόνο για μέλος ενός οργάνου και στο mail του συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η γενική συνέλευση θα ξεκινήσει στις 10,00 και η εκλογική διαδικασία θα τελειώσει στις 14.00.

Ο Γενικός Γραμματέας
Μπουράνης Αριστείδης

Ο πρόεδρος
Κρίτσαλος Νικόλαος

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.