Σύστημα έκτακτων ειδοποιήσεων από τον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 09:47
Σύστημα έκτακτων ειδοποιήσεων από τον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου
|| || ||

Σε λειτουργία τίθεται από σήμερα το σύστημα έκτακτων ειδοποιήσεων και ενημερώσεων για τους πολίτες από τον Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου. Με τρία κλικ στο κινητό όλες οι έκτακτες ειδοποιήσεις και ενημερώσεις.

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, σταθερά προσηλωμένος στις αρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προχωρά σε ένα ακόμα βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ειδοποίηση των πολιτών σε κάθε περίσταση που κρίνεται αναγκαία.

Από σήμερα διατίθεται εντελώς δωρεάν προς όλους η εφαρμογή Gi-Polis Πολιτική Προστασία Geoinformatics , (από το App Store για iOS ή το Google Play για Android ) για όλα τα έξυπνα κινητά και tablet, μέσω της οποίας οι πολίτες μας μπορούν να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα, ενημερώσεις και έκτακτες ειδοποιήσεις (push notifications) από τις υπηρεσίες του Δήμου, για κάθε θέμα και κυρίως για έκτακτες ανάγκες προειδοποίησης ή ενημέρωσης.

Τα βήματα που μπορεί ο κάθε πολίτης να ακολουθήσει για να μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα και τις έκτακτες ειδοποιήσεις είναι απλά και είναι τα εξής:

Για κινητά Android μπαίνουμε στο GOOGLE PLAY (PLAY STORE).
Πληκτρολογούμε στην αναζήτηση Gi-Polis.
«Κλικάρουμε» την εφαρμογή εδώ και πατάμε εγκατάσταση.
Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή ζητάμε «Άνοιγμα» και από τις ρυθμίσεις (το κάτω δεξιά «γραναζι» ) επιλέγουμε το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου από το πεδίο «Επιλέξτε Δήμους». Πατάμε «Αποθήκευση» και πλέον μπορείτε να λαμβάνετε κάθε έκτακτη ενημέρωση, ειδοποίηση από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Αντίστοιχη διαδικασία ακολουθείται και από τους χρήστες συσκευών iOS μέσω του App Store

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα