Διευκρινίσεις του Ευάγγελου Μπουρνού για το θέμα της ΑΕΚ

Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 14:14
Διευκρινίσεις του Ευάγγελου Μπουρνού για το θέμα της ΑΕΚ
|| || ||

Ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς δέχτηκε σφοδρή επίθεση από πλήθος δημοτών καθώς επίσης και από φιλάθλους της ΑΕΚ έπειτα από την ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, στην oποίο δήλωνε ότι θα επιβάλει πρόστιμο για το πανό που είχε αναρτηθεί στα τοπικά γραφεία της ΑΕΚ στη Ραφήνα. 

Ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου προέβη σε επιπρόσθετες δηλώσεις-διευκρινίσεις που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, αναφέροντας: 

«Η δημόσια παρέμβασή μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με πανό που αναρτήθηκε, είχε ως αποκλειστικό σκοπό να κατευνάσει και όχι να οξύνει πνεύματα και καταστάσεις στην πόλης μας, με ορατό κίνδυνο να μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο πεδίο επικίνδυνων και διχαστικών αντιπαραθέσεων ή ρητορικής μίσους από κάθε κατεύθυνση.
Δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση σε κάποιους που επιμένουν να χρησιμοποιούν την ανάρτησή μου για άλλους σκοπούς, «μεταφράζοντάς» την όπως νομίζουν ότι βολεύει τους σκοπούς τους όποιοι και από όπου κι αν είναι, να μετατρέψουν την πόλη μας σε αρένα ή ζούγκλα ακόμη και με απειλές χρήσης βίας. Είναι απολύτως καταδικαστέα λογική και πρακτική χωρίς κανέναν αστερίσκο. Απολύτως!
Απέσυρα τη συγκεκριμένη ανάρτηση για όλους τους παραπάνω λόγους, χωρίς σε καμία περίπτωση να αποδέχομαι την έλλειψη κανόνων για όλους, την ασυδοσία και πολύ περισσότερο τη λογική του όχλου (ευτυχώς από ελάχιστους).
Δεν ανέχθηκα και δεν θα ανεχθώ ποτέ εκβιασμούς ή απειλές.
Οι δημότες της Ραφήνας και του Πικερμίου αρκετά έχουν υποστεί με τις καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας τους τελευταίους μήνες. Δεν θα αφήσω κανέναν να δημιουργήσει νέα προβλήματα και ιδίως να διασπείρει τη διχόνοια στον τόπο μας, αλλά δεν πρόκειται να μείνω και αμέτοχος όποτε θεωρώ ότι κάτι τέτοιο επιχειρείται».

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.