Ο κορονοϊός «χτύπησε» την οικογένεια του Ευάγγελου Μπουρνού

Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 14:40
Ο κορονοϊός «χτύπησε» την οικογένεια του Ευάγγελου Μπουρνού
|| || ||

Ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου πριν από λίγα λεπτά ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα κοινωνικά μέσα ότι ο κορονοϊός δυστυχώς εισέβαλλε στο οικογενειακό του περιβάλλον, αναγκάζοντας την αδερφή του να εισαχθεί στο νοσοκομείο

Εκτός από την αδερφή του φαίνεται πως και η μητέρα του νοσεί με ήπια συμπτώματα.

Ο Ευάγγελος Μπουρνούς δεν δίστασε να καταγγείλει «κάποιους» όπως αναφέρει ο ίδιος, οι οποίοι χρησιμοποίησαν την οικογενειακή αυτή περιπέτεια για ‘’μικροπολιτικούς’’ σκοπούς.

Ωστόσο αναφέρει ότι τόσο εκείνος,  όσο και τα μέλη της δικής του οικογένειας παραμένουν υγιείς ενώ ταυτόχρονα επισημαίνει ότι πάντοτε έκανε Rapid Τest αλλά και μοριακούς ελέγχους για τους ευνόητους λόγους.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι θα απέχει από τα καθήκοντα του στο δημαρχείο αυτοπροσώπως αλλά δε θα πάψει να συμμετέχει σε όλα όσα απαιτούνται μέσω τεχνολογικών σύγχρονων μέσων για όσο διάστημα χρειαστεί.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Σήμερα 3 Μαρτίου η αδερφή μου εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο λόγω covid και μαζί με τους γιατρούς και την οικογένειά της θα δώσει τη δική της μάχη για να γυρίσει υγιής πίσω.
Η γηραιά μητέρα μου που επίσης νοσεί με ήπια συμπτώματα έχει πλέον αδήριτη την ανάγκη της φροντίδας μου και αυτή την φροντίδα αναλαμβάνω πλήρως και ολοκληρωτικά όπως θα έκανε ο κάθε ένας από εμάς για το γονιό του.
Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε υγιείς. Αλλά και δίπλα στην περιπέτεια υγείας της μητέρας μου, της οικογένειας της αδελφής μου και βεβαίως στα καθήκοντά μου.
Κάποιοι χρησιμοποίησαν την περιπέτεια της οικογένειας της αδερφής που «χτυπήθηκε» όπως τόσες άλλες από τον covid, για "μικροπολιτικούς" σκοπούς, για να με πλήξουν προσωπικά και με τρόπο χυδαίο. Τους αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μου.
Παίρνοντας λοιπόν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ανακοινώνω στους συμπολίτες μου ότι θα διακόψω την αυτοπρόσωπη παρουσία μου στο δημαρχείο, ασκώντας διοίκηση μέσω των σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας.
Μαζί με τους συνεργάτες μου και την επιτροπή διαχείρισης κρίσεων συνεχίζουμε από την πρώτη γραμμή.
Και δυο κουβέντες ακόμη στους «καλοθελητές» που δε σέβονται τίποτα και κανέναν, έτσι για την ιστορία...
Πάντα έκανα και κάνω εξετάσεις (rapid test και μοριακά) επειδή η συχνότητα των επαφών μου για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας είναι μεγάλη και προφανώς ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου, ΄΄όχι μόνο λόγω συχνότητας επαφών (αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν).
Σήμερα είμαι μετά από 3 test (rapid και μοριακά) αρνητικός.
Αλλά και αυτό είναι προφανές γιατί η ασφάλεια και η υγεία των συνανθρώπων μου είναι αδιαπραγμάτευτη και κανείς μας ποτέ δεν θα την έθετε σε κίνδυνο. Μόνο κάποιοι χυδαίοι θα το ξεστόμιζαν αυτό και φυσικά βρέθηκαν και αυτοί.
Σχετική εξέταση δημοσιοποιώ για πρώτη και τελευταία φορά, ως απάντηση στους κακοήθεις(εντός και εκτός των τειχών) "ανησυχούντες".
Είμαι υγιής, φυσικά και βρίσκομαι στο πλευρό της μητέρας και της οικογένειας της αδελφής μου στη μάχη για την ανάρρωσή τους που εύχομαι κι ελπίζω να είναι ταχεία και σας ζητώ να ακολουθείτε τις οδηγίες για να βγούμε όλοι μαζί δυνατοί και υγιείς από την κρίση αυτή.
Όταν με το καλό τελειώσει και η περιπέτεια της οικογένειάς μου, θα λογαριαστούμε και με τη χυδαιότητα».

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.