«Παρελθόν» αποτελεί ο κορωνοϊός για τον Ευάγγελο Μπουρνού από σήμερα

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 15:12
«Παρελθόν» αποτελεί ο κορωνοϊός για τον Ευάγγελο Μπουρνού από σήμερα
|| || ||

O Ευάγγελος Μπουρνούς ανακοίνωσε σήμερα όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη κατάσταση της υγείας του και της οικογένειάς του

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, η γνωστή περιπέτεια που είχε με τον κορονοϊό η οικογένεια του, παρά τις δύσκολες στιγμές που έζησαν, έληξε με αίσιο τέλος.

Ταυτόχρονα ο ίδιος ευχήθηκε και τόνισε ότι η σκέψη του είναι σε όλους όσους παλεύουν με τον ίδιο εφιάλτη και τους εύχεται ταχεία ανάρρωση, υγεία και δύναμη.

Επισήμανε  ότι ακολούθησε αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και σύμφωνα με αυτό ολοκληρώθηκε σήμερα  ο χρόνος της απομόνωσης, όπως αυτός ορίζεται, δηλώνοντας ταυτόχρονα πανέτοιμος να επανέλθει στην κανονικότητα και στις εργασιακές του υποχρεώσεις.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Κέντρο Υγείας Ραφήνας και ιδιαιτέρως την επιστημονική υπεύθυνη κα. Ζαρζάλη για την παροχή αμέριστης φροντίδας και υποστήριξης προς ολόκληρη την οικογένειά του.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες απέστειλε και στην πνευμονολόγο Θέμιδα Βουδούρη αλλά και στον σύζυγό της Μάκη Βουδούρη, ο οποίος και εκείνος όλο αυτό το διάστημα, διαχειρίζεται περιστατικά Covid.

Τέλος αναφέρθηκε στα νοσοκομεία «Αλεξάνδρας και Νίκαιας» όπου νοσηλεύτηκαν τα μέλη της οικογένειάς του καθώς επίσης και σε όσους φίλους και συμπολίτες στάθηκαν στο πλευρό του αγωνιώντας όλες αυτές τις μέρες, για την έκβαση της υγείας του.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.