Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας - Πικερμίου Τρίτη 23/3

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 19:19
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Ραφήνας - Πικερμίου Τρίτη 23/3
|| || ||

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 και από ώρα 11 π.μ. έως 12.30 μ.μ. με ενημέρωση των μελών διά τηλεφώνου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

 
  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού ΙΙ και κατακύρωση του έργου «Κατασκευή, Επισκευή, Συντήρηση και Εξοπλισμός Εγκαταστάσεων Καταφυγίων Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς».
  2. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς μελέτης για το έργο «Βελτίωση Τμήματος Οδού Ταϋγέτου» και έγκρισης της 15/2021 μελέτης για το παραπάνω έργο.
  3. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης τριμελούς επιτροπής αφανών εργασιών του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση Σημείου της Μαραθώνιας Διαδρομής».
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης όρων δημοπράτησης για το έργο «Αντιστηρίξεις για ασφάλεια από κατολισθήσεις λόφου 25ης Μαρτίου στο Ντράφι».
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης και όρων δημοπράτησης για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου του Δημαρχείου Ραφήνας-Πικερμίου».
  6. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς επιβατικού οχήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος.
  7. Λήψη απόφασης περί υποβολής έγκλησης εκ μέρους του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.  

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.