Πασχαλινά γεύματα σε ευπαθείς ομάδες από το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και την Περ. Αττικής

||

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής θα διανείμει 300 Πασχαλινά γεύματα (κατ’ οίκον) σε ευπαθείς ομάδες πολιτών το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, σε μια έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος:

“Τη δράση αυτή ενισχύει ουσιαστικά η κοινότητα «Παρέμβαση» του ΚΕΘΕΑ, τα μέλη της οποίας , σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς , ετοίμασαν και παρέδωσαν για διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος, Πασχαλινά εδέσματα (κουλούρια, τσουρέκια κλπ)

Περιφέρεια και Δήμοι δημιουργούν από κοινού μία κοινή δράση αλληλεγγύης με στόχο την στήριξη των συμπολιτών μας σε ολόκληρη τη χώρα.

Κανένας συμπολίτης μας δεν είναι, ούτε θα μείνει ποτέ μόνος του στην πόλη μας, ειδικά αυτές τις Άγιες μέρες.

Η διανομή τις 2 αυτές ημέρες θα γίνει από εθελοντές συμπολίτες μας , τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με καθημερινή διανομή γευμάτων στους δικαιούχους. Αναλυτική ανακοίνωση θα εκδοθεί μετά το Πάσχα.

Παράλληλα , την Μ.Τετάρτη ολοκληρώθηκε και η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Ευχαριστούμε τις εταιρείες: «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ», «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ’, «ELBISCO”, «ΠΙΝΔΟΣ», «ΔΕΛΤΑ», «COCA COLA- 3Ε» για την ουσιαστική συμβολή τους στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς , το Δημοτικό Συμβούλιο, τα ΝΠΔΔ, οι εργαζόμενοι σε όλες τις υπηρεσίες και οι εθελοντές σας εύχονται καλή Ανάσταση, με υγεία για τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας.

«ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ».”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *