Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ραφήνας - Πικερμίου Τρίτη 6 Απριλίου - Διαβάστε τα θέματα που θα συζητηθούν!

Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 19:49
Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ραφήνας - Πικερμίου Τρίτη 6 Απριλίου - Διαβάστε τα θέματα που θα συζητηθούν!
|| || ||

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 

ΑΡ. 16

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, σας καλεί σε διά περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 και από ώρα 11 π.μ. έως 12.30 μ.μ. με ενημέρωση των μελών διά τηλεφώνου, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα: 

  1. Λήψη απόφασης περί 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2021.
  2. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης σε εξωτερικό συνεργάτη λογιστή των εργασιών εφαρμογής του κλαδικού λογιστικού σχεδίου στο ΝΠΔΔ ΔΟΠΑΠ.                      
  3. Λήψη απόφασης περί α) έγκρισης των άρθρων της υπ’ αριθ. 01/2021 Τεχνικής Μελέτης της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Προσωπικού, με τίτλο «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας», β) έγκρισης των όρων διακήρυξης για την ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ στο κατά το άρθρο 27 Ανοικτή διαδικασία (άρθρο 27 της Οδηγίας 2014/24/ΕΕ) του Ν.4412/2016, με τίτλο «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας».
  4. Λήψη απόφασης  περί  έγκρισης πρακτικού αξιολόγησης δικαιολογητικών κατακύρωσης  της απευθείας διαπραγμάτευσης άνευ δημοσίευσης του άρθρου 32 ηλεκτρονικής διαδικασίας με αύξοντα αριθμό ανάρτησης στο ΕΣΗΔΗΣ 106426,1 που αφορά την προμήθεια Οργάνων Παιδικής Χαράς Δημοτικού Πάρκου Αναψυχής (Κολυμβητήριο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου) και κατακύρωσης οριστικού αναδόχου.

       5.Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού ΙΙ (κατακύρωσης) του έργου «Α’ Παιδικός Σταθμός           Πικερμίου».

       6. Λήψη απόφασης περί ορισμού επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Αντιστηρίξεις για ασφάλεια από κατολισθήσεις λόφου 25ης Μαρτίου στο Ντράφι ΔΕ Πικερμίου».

       7. Λήψη απόφασης περί ορισμού επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου του Δημαρχείου Ραφήνας- Πικερμίου».

       8. Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους.  

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΤΣΕΒΑ -ΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.