Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: 605.000 ευρώ για την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου & γηπέδου ''Π.Σκούφος''

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 15:31
Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: 605.000 ευρώ για την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου & γηπέδου  ''Π.Σκούφος''
|| || ||

605.000 ευρώ εγκρίθηκαν για την αναδιαμόρφωση του κολυμβητήριου - γηπέδου ''Π.Σκούφος'' στη Ραφήνα

Τα χρήματα και οι μελέτες εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών με αποτέλεσμα να εξασφαλιστεί το προαναφερθέν ποσό από το Δήμο Ραφήνας - Πικερμίου.
 
Πρόκειται για έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές δομές και θα ενισχύσουν σημαντικά την ανάπτυξη της περιοχής.
 
Όπως αναφέρεται στην απόφαση:
 
 
 
«Αποφασίζουμε την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV, της Πράξης: «Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου και δημοτικού γηπέδου Ραφήνας» συνολικού προϋπολογισμού 605.090,24€(συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου Ν. Αττικής. Η Πράξη αποτελείται από τα εξής δύο υποέργα:
 
Υποέργο 1:«Αναβάθμιση Κολυμβητηρίου Ραφήνας» προϋπολογισμού 322.400,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου.
 
Υποέργο 2: «Προσθήκη νέων κερκίδων θεατών στο δημοτικό στάδιο Ραφήνας “Παναγιώτης Σκούφος”» προϋπολογισμού 282.690,24€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου».
 
Η νέα αυτή απόφαση αποτελεί θετική εξέλιξη για την πόλη και ιδιαίτερα για την νεολαία και τον αθλητισμό και αποτελεί προϊόν της συνεχούς, επίμονης και με συγκεκριμένο σχεδιασμό δράσης της Δημοτικής Αρχής και φυσικά της πληρότητας και της αρτιότητας των φακέλων που συνέταξαν και υπέβαλλαν οι Υπηρεσίες του Δήμου.
 
Ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου δήλωσε: 
 
«Δεν είναι επιτυχία. Είναι υποχρέωσή μας στην κοινωνία και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και μας παρακολουθούν καθημερινά».
 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.