Ενημέρωση σχετικά με τη διαδικτυακή Ημερίδα «Δασικοί Χάρτες 2021 - Η Επόμενη Ημέρα» που πραγματοποιήθηκε χθες στο διαδικτυακό κανάλι On Camera (www.oncamera.gr)

Ενημέρωση σχετικά με τη διαδικτυακή Ημερίδα «Δασικοί Χάρτες 2021 - Η Επόμενη Ημέρα» που πραγματοποιήθηκε χθες στο διαδικτυακό κανάλι On Camera (www.oncamera.gr)
|| || ||

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, η Ημερίδα για τους «Δασικούς Χάρτες 2021 - η Επόμενη Ημέρα», στο διαδικτυακό κανάλι On Camera (www.oncamera.gr) την οποία διοργάνωσε και συντόνισε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Παιδείας - Πολιτισμού - Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής, καθηγητής γεωπληροφορικής και επικεφαλής της ''Δύναμης Ανάπτυξης''.

Στην επίκαιρη διαδικτυακή ημερίδα, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου και ο Μιχάλης Καρτέρης, ομότιμος καθηγητής δασικών χαρτών και φωτοερμηνείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 
 
Κατόπιν της ολοκλήρωσής της και λίγα μόνο λεπτά από τη λήξη της, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος σε δήλωσή του, επισήμανε τα παρακάτω:

«Μέσα σε 1 ώρα και 10 λεπτά όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες μας. Ευχαριστούμε τους 1.900 που ήδη παρακολούθησαν την εκδήλωση ενημέρωσης.
Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό των πολιτών».
 
Τα θέματα που συζητήθηκαν, αφορούν χιλιάδες πολίτες και μερικά από αυτά είναι: ο έλεγχος της ιδιοκτησίας, η χρήση της πλατφόρμας του κτηματολογίου, η διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων, το κόστος καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα.
 
Σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα με τον Αντιδήμαρχο Ραφήνας  - Πικερμίου, κ. Ανδρέα Βασιλόπουλο, μας δήλωσε:
 
«Λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας και της συμμετοχής των πολιτών οι οποίοι έθεσαν ερωτήσεις με στόχο να λάβουν υπεύθυνες απαντήσεις, δεν ήταν εφικτό να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα και για αυτό το λόγο θα επανέλθουμε άμεσα με νεότερη ενημέρωση, σύμφωνα με την οποία θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τρόπος που θα διεξαχθεί η νέα συζήτηση, η οποία θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους Δασικούς Χάρτες 2021».
 
Από σήμερα, όπως μας τόνισε ο κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος, μπορεί ο οποιοδήποτε πολίτης επιθυμεί να επικοινωνεί στο 210 - 8056325 σε εργάσιμες μέρες και ώρες, όπου εξειδικευμένοι συνεργάτες του θα παρέχουν αντίστοιχη καθοδήγηση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 
 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα: 

 

 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Σχετικά Άρθρα

Please publish modules in offcanvas position.