Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: Παράδοση υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 15:13
Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου: Παράδοση υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας
|| || ||

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Πέππας και ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς παρέδωσαν σήμερα στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας μάσκες και αντισηπτικά, προσφορά της περιφέρειας Αττικής.

Εκ μέρους του Κέντρου Υγείας Ραφήνας το υλικό παρέλαβε η κ. Λευκή Κάλλη αναπληρωματική συντονίστρια και υπεύθυνη του εμβολιαστικού τμήματος.
Το Κέντρο Υγείας Ραφήνας με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου προσφέρει τις υγειονομικές του υπηρεσίες σε ολόκληρη την περιοχή ειδικά στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, αρχικά ως κέντρο αναφοράς Covid και τώρα ως εμβολιαστικό κέντρο.
Παράλληλα εξακολουθεί να προσφέρει σε όλους τους πολίτες Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας εξυπηρετώντας καθημερινά δεκάδες περιστατικά υπό αντίξοες συνθήκες.
 
 
Ακολουθούν Δηλώσεις:
 
Νίκος Πέππας, Αντιπεριφερειάρχης Αττικής
 
«Παραδίδουμε σήμερα στο κέντρο Υγείας του πολύ αγαπητού Δήμου Ραφήνας μάσκες και αντισηπτικά για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου ενάντια στην πανδημία. Είναι ιερή υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε το υγειονομικό προσωπικό της χώρας με κάθε μέσο σε αυτό τον πολύ μεγάλο αγώνα που γίνεται. Ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης έθεσε την περιφέρεια Αττικής από την πρώτη στιγμή της έκρηξης της πανδημίας στον αγώνα ενάντια της στηρίζοντας και τους πολίτες και τους φορείς που το είχαν ανάγκη. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίζει μέχρι τη λήξη, που ελπίζω να είναι σύντομη, να στηρίζει όλους όσοι είναι εμπλεκόμενοι σε αυτή τη διαδικασία».
 
Ευάγγελος Μπουρνούς, Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου
 
«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε μια εκπληκτική μονάδα του εθνικού συστήματος υγείας η οποία πρόσφερε, συνεχίζει να προσφέρει και στην πανδημία και θα συνεχίσει να προσφέρει στο επόμενο διάστημα στην περιοχή ένα τεράστιο υγειονομικό έργο. Η περιφέρεια Αττικής και ο κ. Πατούλης ήταν από την πρώτη στιγμή στα θέματα αυτά αρωγός, με βοήθεια κάθε επίπεδο. Ευχαριστούμε στο πρόσωπο του κ. Πέππα το σύνολο της περιφέρειας για όλη αυτή τη βοήθεια που είχαμε. Οι πόρτες ήταν πάντα ανοιχτές να ασκούσουν τα αιτήματα μας ώστε να μπορέσουμε όλοι να μαζί να βγούμε υγιείς από την πανδημία».
 
Λευκή Κάλλη Αναπληρωματική συντονίστρια και υπεύθυνη του εμβολιαστικού τμήματος στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας
 
«Εκπροσωπώντας τη συντονίστρια του Κέντρου Υγείας κ. Αναστασία Ζαρζάλη, με μεγάλη χαρά δεχόμαστε την προσφορά της περιφέρειας. Ο αγώνας που δίνεται εδώ είναι πάρα πολύ μεγάλος. Όλο το προσωπικό: νοσηλευτικό, ιατρικό, διοικητικό, φύλακες, συνεργεία καθαριότητας αγωνίζονται νύχτα και μέρα πραγματικά ηρωικά και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η βοήθεια της περιφέρειας για μας είναι πολύ σημαντική. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από τη βοήθεια της περιφέρειας που είναι για μας πολύ σημαντική και τη βοήθεια του Δημάρχου ο οποίος είναι πάντα κοντά μας σε ότι χρειαστήκαμε σε πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές».

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.