Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στον Χρήστο Τσεμπέρη σχετικά με το ζήτημα της Intrakat

Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 09:28
Διαβάστε την απάντηση που έδωσε ο Ανδρέας Βασιλόπουλος στον Χρήστο Τσεμπέρη σχετικά με το ζήτημα της Intrakat
|| || ||

Aντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση που δημοσιεύτηκε μέσω του Δελτίου Τύπου του Ανδρέα Βασιλόπουλου και συγκεκριμένα της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης» σχετικά με το αίτημα της Ιntrakat, το οποίο δημοσιεύτηκε το Σάββατο 15/5 εδώ

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Τσεμπέρης Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, στα κοινωνικά μέσα:

«Είναι προφανές , αυταπόδεικτο, χωρίς καμία διαπραγμάτευση ή αστερίσκο, το δικαίωμα (ή ακόμη καλύτερα η υποχρέωση) ενός εκάστου να εκφράζει δημοσίως την άποψη και τη θέση του για οιοδήποτε ζήτημα, χωρίς να εξαρτάται από τη γνώμη ή τη θέση άλλων. Πολύ περισσότερο οι αιρετοί οι οποίοι έχουμε χρέος και καθήκον απέναντι στους πολίτες και μόνον αυτούς. Αυτό ισχύει απολύτως και ως προς την τρέχουσα επικαιρότητα με τη διαφωνία και την καταψήφιση του θέματος του εργοταξίου στη Ραφήνα, από τον κο Βαιλόπουλο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωσή του.
Αυτό που δεν αναγνωρίζω ως δικαίωμα σε κανέναν κύριο Βασιλόπουλο, είναι ο ρόλος του κήνσορα και τιμητού των πάντων, ο οποίος προσβάλλει βάναυσα την ηθική ακεραιότητα όλων εκείνων των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων που είχαν άλλη άποψη από τη δική του, κατηγορώντας τους περίπου ως υποτελείς σε εργολαβικά συμφέροντα, που δρουν σε βάρος της ποιότητας ζωής των δημοτών, υπερβαίνοντας τη νομιμότητα, δρώντες σε καθεστώς αδιαφάνειας, ενδεχομένως και με κάποιο τίμημα.
Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη σκοπιμότητα των απαράδεκτων υπονοιών και των αχαρακτήριστων χαρακτηρισμών του, αλλά σε .ό,τι με αφορά προσωπικά και επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αρνούμαι να γίνω αποδέκτης τους, τους επιστρέφω στον αποστολέα τους και απαιτώ τη δημόσια επανόρθωση , διευκρίνηση και τη συγνώμη του.
Το δικαίωμα του στη διαφωνία και στη διατύπωση πολιτικής θέσης, παραμένει αναλλοίωτο και σεβαστό ως υποχρέωση και δικαίωμα.
Αρνούμαι όμως το «δικαίωμά» του στη «δολοφονία χαρακτήρων» δια υπονοούμενων και σπέκουλας»
 
Ωστόσο ο Ανδρέας Βασιλόπουλος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος - Παιδείας - Πολιτισμού  & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, απάντησε στον Χρήστο Τσεμπέρη, με την ακόλουθη ανάρτηση:

«Αγαπητέ κ Τσεμπέρη, με πληροφόρησαν για το post σου σχετικά με το δελτίο τύπου της παραταξής μας για το θέμα της INTRAKAT.
Εάν διαβάσεις προσεκτικά την ανακοίνωση θα δεις ότι αναφερόμαστε στον τρόπο που γίνεται η παραχώρηση, αναφερόμαστε στη θέση του οικοπέδου, αναφερόμαστε στο ότι η εταιρεία έχει υποχρέωση να μισθώσει κατάλληλο οικόπεδο.
Τόσο επειδή το ζητάς, όσο και επειδή ξέρεις ότι πάντα είμαι ευθύς και όχι παρορμητικός, θέλω να ξεκαθαρίσω άμεσα και προς κάθε κατεύθυνση ότι ουδέποτε υπονοήσαμε ότι οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν το συγκεκριμένο θέμα, ούτε κανείς άλλος, υπήρξαν υποτελείς της INTRAKAT, ή ότι χρηματίστηκαν ή ότι υπήρξε κάποια διαπλοκή. Κακώς εσύ τα αναφέρεις αυτά στο post σου.»
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Σχετικά Άρθρα

Please publish modules in offcanvas position.