Ραφήνα: Ταλαιπωρία για κατοίκους & περαστικούς λόγω της πεζοδρόμησης - Έντονη επισήμανση από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΟΛΡ κα. Γκικάκη

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 15:16
Ραφήνα: Ταλαιπωρία για κατοίκους & περαστικούς λόγω της πεζοδρόμησης - Έντονη επισήμανση από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του ΟΛΡ κα. Γκικάκη
|| || ||

Στα κοινωνικά μέσα εξέφρασε την αγανάκτησή της Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΛΡ κα. Γκικάκη, καθώς η πεζοδρόμηση φαίνεται να προκαλεί κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Ραφήνας

Όπως συγκεκριμένα, ανέφερε: 

«ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ!

Και μετά θα αναρωτιόμαστε όλοι ποιοί θα φταίνε σε περίπτωση που συμβεί έκτακτο γεγονός και καούμε όλοι στο λιμάνι! Δείτε στις φωτο, το λιμάνι αυτή τη στιγμή μετά την πρωτοβουλία του Δημάρχου όπου, χωρίς καμία προειδοποίηση, έκλεισε την δεύτερη έξοδο του λιμένα με το "έτσι θέλω"!!
Το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει ο Δήμαρχος είναι τεράστιο και δυστυχώς για όλες αυτές τις ενέργειες δεν υπήρξε καμία ενημέρωση και καμία συνεγασία προκειμένου να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι!
Υπάρχουν πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στο λιμάνι και επιβάτες (Έλληνες και τουρίστες) που επέλεξαν το λιμάνι της Ραφήνας για να μετακινηθούν από το λιμάνι της Ραφήνας και δυστυχώς βρήκαν έναν αφιλόξενο Δήμαρχο να τους κλείνει την έξοδο!
Η ασφάλεια όλων μας είναι πρωταρχικό μας μέλημα και η επιπολαιότητα των διοικούντων της πόλης προκειμένου να εξυπηρετήσουν επιχειρηματίες για ψηφοθηρικούς λόγους δεν θα περάσει έτσι!
Συγχαρητήρια κύριοι!»
 
Η απάντηση από τον Δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνού, δεν άργησε να έρθει με τον ίδιο να τονίζει ότι: 
 
«Ο Δήμαρχος δεν έχει δημιουργήσει προβλημα. Η απόφαση είναι του Δημοτικού συμβουλίου.
Επίσης η κυκλοφοριακή μελέτη του λιμένα δεν περιλαμβάνει για τους χρήστες του το οδικό δίκτυο της πόλης, παρά μόνο τις οδούς Μαντικα, Ευβοϊκου και Φλέμινγκ.
Όμηροι δεν ειμαστε.
Οπως το λιμάνι πεζοδρομησε μια λωρίδα κυκλοφορίας του - και πολύ καλως εκανε- έτσι και το δημοτικό συμβούλιο έχει δικαίωμα να παίρνει αντίστοιχες αποφάσεις.
Και μάλιστα απόλυτα νόμιμες.
Επίσης αν έχετε διαφωνιες υπάρχει ο θεσμικός τρόπος να τις εκφράσετε.
Το fb δεν μετράει
Δωστε στη δημοσιότητα την κυκλοφοριακή μελέτη του λιμένα και τότε θα μάθουν οι πολίτες ποιος έχει δίκιο.»
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της ταλαιπωρίας, φαίνεται να υπάρχει έντονη ανησυχία και από πολίτες, οι οποίοι σχολίασαν επίσης: «Ευχομαι να μην εχουμε 2ο "Ματι" μεσα στη Ραφηνα φετος! Με τρομάζει το γεγονός κλεισίματος εξόδου!», 
 
με τον Δήμαρχο να απαντά ότι: 
 
«ο Δήμος μπορεί να ανοίξει άμεσα τη δίοδο όταν απαιτηθεί.»
 
Τέλος, η έντονη διαδικτυακή κουβέντα φιλοξένησε ακόμη και «ανταλλαγή ευθυνών» για το «ποιος φύτεψε» αλλά και για το ποιος αφαίρεσε τη πολυσυζητημένη ταμπέλα, που θα δείτε παραπάνω στις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.