Το ΣΕΒΕΑ δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να συνεχιστεί ο καθαρισμός της παραλίας

Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 11:32
Το ΣΕΒΕΑ δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να συνεχιστεί ο καθαρισμός της παραλίας
|| || ||

Ο καθαρισμός της παραλίας μας πρέπει να γίνει και μάλιστα να γίνεται σε συνεχή και μόνιμη βάση!!Είναι πάγιο αίτημα μας προς την Δημοτική Αρχή!!

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι υπάρχει κάποιος ή κάποιοι, που δεν θέλουν τον καθαρισμό της υπέροχης παραλίας μας..

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArtemidaNews, έγιναν τρεις διαφορετικές καταγγελίες στις Αρχές για παράνομη συλλογή φυκιών γιατί αποτελούν ζωντανό οργανισμό!
Αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα τόσο ο χειριστής του μηχανήματος, όσο και ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας, Δημήτρης Μάρκου.

“Στην προσπάθειά μας να καθαρίσουμε τα φύκια από την παραλία κάποιοι μας έστειλαν στο αστυνομικό τμήμα. Αυτά προς ενημέρωση κάποιων αυστηρών κριτών που κάνουν υποδείξεις για τα φύκια” αναφέρει ο κ. Μάρκου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Εμείς σαν Ένωση Επαγγελματιών Αρτέμιδος στηρίζουμε την Δημοτική μας Αρχή στο έργο του καθαρισμού της παραλίας, που μόνο θετικά μπορεί να συνεισφέρει σε κάθε νόμιμη χρήση της, από τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες της πόλης μας, και τις επιχειρήσεις εστίασης που εξυπηρετούν τους λουόμενους του καλοκαιριού..

Λέμε ναι, και στηρίζουμε κάθε έργο που επιβάλλεται να γίνει για την υποδομή και την αναβάθμιση της πόλης μας, για τη βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου, την ανάπτυξη της οικονομικής της δραστηριότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και προάγοντας τον πολιτισμό μας!!
Προς όφελος όλων μας..
ΣΕΒΕΑ

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.