Φωτισμός με σύστημα Led νέας τεχνολογίας σε Σπάτα και Αρτέμιδα

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 16:38
Φωτισμός με σύστημα Led νέας τεχνολογίας σε Σπάτα και Αρτέμιδα
|| || ||

Τον φωτισμό με σύστημα Led νέας τεχνολογίας υιοθετεί ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδας.

Ο δήμος ανακοίνωσε και τη δυνατότητα αυτοματοποίησής του με εφαρμογές της έξυπνης πόλης (smart cities) μέσα από την οποία θα παρέχονται μια σειρά από έξυπνες εφαρμογές για τους δημότες όλης της πόλης όπως: σύστημα τηλεελέγχου – τηλεδιαχείρισης – ελέγχου ενέργειας, smart parking μέσω mobile app, σημεία ελεύθερης πρόσβασης wifi για δημότες - επιχειρήσεις.

“Με ευθύνη απέναντι στους δημότες μας προχωράμε στην κατασκευή ενός μεγάλου και αναγκαίου έργου, με σημαντικό θετικό ενεργειακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα, χωρίς να στοιχίσει ούτε ένα ευρώ στους δημότες μας. Προβλέπεται η επίτευξη συνολικής εξοικονόμησης ενέργειας τουλάχιστον 72%, ενώ το συμβατικό αντάλλαγμα (δαπάνη Δήμου) θα καλύπτεται πλήρως από το ποσό εξοικονόμησης της ενεργειακής κατανάλωσης, μέσω των Ανταποδοτικών Τελών Ηλεκτροφωτισμού” αναφέρει η δημοτική Αρχή και προσθέτει:

“Μέσα από την Ενεργειακή Αναβάθμιση, εξασφαλίζεται η εγγυημένη εξοικονόμηση ενέργειας ύψους 72%, με την εγκατάσταση 11.500 φωτιστικών τύπου LED και όφελος 12ετίας για τον Δήμο, που μπορεί να ανέρχεται ακόμη και στο ποσό των 3 εκατομμυρίων Ευρώ!

Η υλοποίηση του παραπάνω έργου πρόκειται να βελτιώσει κατακόρυφα τον Φωτισμό, την καθημερινότητα αλλά και το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας σε Σπάτα και Αρτέμιδα, χωρίς την πολυήμερη ταλαιπωρία για την αποκατάσταση μιας βλάβης ή μιας καμμένης λάμπας, ενώ ενδεχομένως να υπάρξει και μείωση δημοτικών τελών. Η υποχρέωση για την ορθή λειτουργία του δικτύου, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης και του συνόλου των σχετιζόμενων με αυτή δαπανών βαραίνει εξ ολοκλήρου τον ανάδοχο.

Με σταθερά βήματα και γνώμονα την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής, δουλεύουμε για έναν Δήμο σύγχρονο για το παρόν και το μέλλον”.

Πηγή: artemidenews.gr

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.