Διαμαρτυρία για τις μεταφορές των μαθητών από την Ένωση Γονέων Σπάτων - Αρτέμιδος

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 14:15
Διαμαρτυρία για τις μεταφορές των μαθητών από την Ένωση Γονέων Σπάτων - Αρτέμιδος
|| || ||

Σε ανακοίνωση προέβη η Ένωση Γονέων Σπάτων - Αρτέμιδος με σκοπό το κάλεσμα των γονέων στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, για τη συζήτηση του θέματος των μεταφορών των μαθητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Καλούμε τους γονείς να παραβρεθούν την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 4 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (Αναστάσεως 2 Χολαργός) όπου θα συζητηθεί το θέμα των μεταφορών για τα σχολεία της Αρτέμιδας.

Η παράσταση γίνεται σε συνέχεια της προηγούμενης παράστασης που είχαμε πραγματοποιήσει στις 22 Ιανουαρίου, όταν το αντίστοιχο αίτημα της Ένωσης και της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη συζήτηση του θέματος αυτού προ ημερησίας διάταξης ως κατεπείγοντος δεν υπερψηφίστηκε από τις παρατάξεις “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ», «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ-Ρ. ΔΟΥΡΟΥ», «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-Θ. ΤΖΗΜΕΡΟΣ», «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ-Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ» με συνέπεια τη μεταφορά της συζήτησης για την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου.

Ήδη από τις 22 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κος Αυγερινός σε τοποθέτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι έχει βρει λύση για τις μεταφορές στα σχολεία της Αρτέμιδας, λύση για την οποία κάνει λόγο και ο Δήμαρχος κος Μάρκου με ανακοίνωσή του μέσω του διαδικτύου.

Επειδή όμως η όποια λύση είναι σε επίπεδο υποσχέσεων αν και βρισκόμαστε στα μέσα Φλεβάρη και η μη μεταφορά μαθητών δημοτικού σε μια ιδιαίτερα προβληματική περιοχή όπως η Αρτέμιδα (μεγάλες αποστάσεις, έλλειψη υποδομών, πεζοδρομίων, τακτικής συγκοινωνίας, αδέσποτα ζώα κλπ) είναι τεράστιο πρόβλημα, κρίνεται σημαντική η παρουσία μας και στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο που είναι το αρμόδιο σώμα για την επίλυσή του."

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Σπάτων – Αρτέμιδος

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Please publish modules in offcanvas position.